|
رئيسجمهوري درجمع علما، طلاب و فضلاي استان خوزستان گفت: ملت شريف ايران با رأي خود در انتخابات سال 92 به دنيا اعلام کرد که اسلام توأم با اعتدال ميخواهد و با تندروي و افراط مخالف است.
رئيس جمهور در جمع علماو فضلاي خوزستان: ملت حماسه سياسي را آفريد حماسه اقتصادي را هم خلق ميكند عظمت رهبري يعني عظمت ايران
|
رئيسجمهوري درجمع علما، طلاب و فضلاي استان خوزستان گفت: ملت شريف ايران با رأي خود در انتخابات سال 92 به دنيا اعلام کرد که اسلام توأم با اعتدال ميخواهد و با تندروي و افراط مخالف است.
حجت الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني در دومين روز از سفر استاني خود به خوزستان با اشاره به تصويب پيشنهاد ايران در سازمان ملل درمقابله با نفي خشونت و افراطيگري افزود: اين پيشنهاد چنان با قاطعيت درمجمع سازمان ملل مطرح شد که بزرگترين دشمنان ايران هم هنگام رأيگيري جرات نکردند، اعلام کنند اين طرح به رأي گذاشته شود.
وي با اشاره به هفته وحدت و ايام ولادت با سعادت پيامبر(ص) و امام صادق(ع) ادامه داد: روحانيت شيعه از آغاز بار مسئوليت سنگيني بر دوش داشته و آن حراست از مرزهاي دين بوده است.
دكتر روحاني افزود: علما همواره حافظ مرزهاي دين و اسلام و مبين دين و انطباق دين در شرايط زمان و تبيين احكام دين در مقاطع مختلف تاريخي از طريق اجتهاد بودهاند.
رئيسجمهوري افزود: اگر ما بخواهيم سه مقطع اسلام هراسي غرب را تقسيمبندي كنيم، بايد بگوييم در دوران جنگهاي صليبي اسلام هراسي را شروع كردند كه اتفاقاً علوم را هم در همان مقطع از جهان اسلام اقتباس كردند. دوران عثمانيها هم مرحله دوم اسلام هراسي را شروع كردند و مرحله سوم اسلام هراسي بعد از انقلاب اسلامي است. حوزه علميه قم شخصيتي را همچون امام خميني(ره) تربيت كرد كه به افتخار روحانيت، افتخار شيعه، افتخار حركتهاي آزاديبخش و افتخار آزاديخواهان تبديل شد و کار بسيار بزرگي را انجام داد.
وي اضافه كرد: غربيها وقتي ديدند كه انقلاب اسلامي به رهبري يك عالم و مرجع تقليد و با فداكاري ملت به پيروزي رسيد، همان هراسي كه يك روز در جنگهاي صليبي از قدرت عثمانيها پيدا كرده بودند، يك بار ديگر به لرزه افتادند، البته به غلط، چرا که انقلاب اسلامي براي كسي تهديد نبود و صدور يك فرهنگ بود نه چيز ديگر.خوب اينها در يك مقطع ديگر نيز اين اسلام هراسي را به بهانه 11 سپتامبر ترويج کردند و ادامه دادند.
رئيسجمهوري ادامه داد: غربيها در سالهاي اخير دو بهانه پيدا کردند. يك بهانه به دنيا گفتند اسلام مظهر خشونت است. اسلام جوانها را تشويق ميكند به ناامني، تشويق ميكند به افراطيگري، تشويق ميکند به خشونت، به قول آنها تروريسم. دومين بهانهشان فناوري هستهاي صلحآميز ايران بود. در دنيا تبليغ كردند و ترويج كردند كه ايران به دنبال بمب هستهاي است، نه تنها ايران به دنبال بمب است، بلكه ميخواهد آن را در اختيار گروههاي تروريست قرار بدهد و دنيا را ناامن كند. در حالي كه جمهوري اسلامي ايران هرگز دنبال سلاح هستهاي نبوده است. رئيسجمهوري در ادامه به سير تحولات پرونده هستهاي ايران پرداخت و با اشاره به انتخابات اخير رياست جمهوري دلايل مردم براي انتخاب خود را تشريح كرد و يادآور شد: به نظر من اين دولت در طول اين 5 ماه يك گام بسيار بلند در زمينه مقابله با اسلام هراسي و ايران هراسي برداشته است.روحاني اضافه كرد: دولت دست استمداد به سوي علما دراز ميكند. شما بزرگان، شما علما، حوزههاي علميه بايد بيايند اسلام رحماني را براي دنيا تشريح كنيد.
رئيسجمهوري يادآور شد: ما را بردند در تحريم و چه فشاري بر مردم آوردند نه اينکه ما از تحريم بترسيم، اما يك ظلم ناروا به ملت بزرگ ايران بود. حتي فشار آوردند براي محدوديت در خريد گندم و دارو. من به بسياري از سران اروپا که در سازمان ملل ملاقات کردم، گفتم اين تحريم که شما انجام داديد ظالمانه و غير انساني است.
دكتر روحاني اظهار داشت: اين مبناي مذاکرات ما با 1+5 و غرب و قدرتهاي بزرگ جهاني بود. اين راه مثل راه اول، راهي طولاني و پرپيچ و خم است اما هم در مسأله اول و هم در مسأله دوم اولين گام را برداشتيم.
نخستين قدم براي شکستن تحريمها
وي افزود: ما در تفاهم و در نقشه راه در ژنو به توافقي رسيديم که چند روز ديگر اين توافق اجرايي و عملياتي خواهد شد. اولين قدم براي شکستن تحريمها برداشته خواهد شد. ما اين راه را ادامه ميدهيم اگرچه راه بسيار سخت و دشواري است. اما غير از بحث تحريمها که فرعي است، ما ميخواهيم با ايران هراسي و اسلام هراسي بجنگيم ما ميخواهيم به دنيا بگوييم انقلاب اسلامي انقلاب رحمت و اسلام دين رحمت است رئيسجمهوري يادآور شد: در هر دو زمينه علماي بزرگ و روحانيت معظم نقش بسيار بزرگي دارند. من اين را به صراحت بگويم، نه در سياست خارجي، دولت بر اين اصل قانون اساسي؛ به غير از مسايل فقهي و ديني، معتقد است كه سياستهاي كلي نظام بر عهده مقام معظم رهبري است. نه به زبان بگويد، در عمل آن را قبول دارند. ما ميدانيم عظمت رهبري يعني عظمت ايران. اين را همه بايد درك كنند و همه بايد بفهمند.
تحقق حماسه اقتصادي
دكتر روحاني يادآور شد: دولت با همراهي ملت قادر است حماسه اقتصادي را بيافريند و انشاءالله خواهد آفريد.من راه را دشوار ميبينم، اما بسيار اميدوارم. مشكلات كشور بسيار زياد است اما براي حل آن بسيار اميدوارم. آنچه مقام معظم رهبري فرمود، حماسه سياسي، اين ملت به خوبي محقق كرد. آن حماسه اقتصادي را هم بايد بسازيم. بايد دست به دست هم بدهيم، دولت به تنهايي قادر نيست اين بار سنگين را به مقصد برساند، اما دولت با ملت حتما قادر است اين حماسه اقتصادي را بيافريند. و انشاءالله خواهد آفريد.
ديدار با سران عشاير
رئيسجمهوري در جمع سران عشاير گفت: نوسازي و توسعه کشور، هيچ منافاتي با تنوع قومي و قدرتمند شدن طوايف و اقوام ندارد، بلکه حضور قوميتهاي مختلف فرصت بسيار خوبي براي رشد فرهنگي و اقتصادي کشور است.
دکترحسن روحاني، با اشاره به نقش عشاير در حفظ محيط زيست، تحولات سياسي، مبارزه با استعمار و استبداد و استقرار آزادي افزود: عشاير در وقوع انقلاب اسلامي و دفاع از کيان کشور و سربلندي و عزت ايران اسلامي نقش بسزايي داشتهاند.
او ادامه داد: عشاير حافظان مرزهاي کشور بوده و همواره در خط مقدم مبارزه با استعمار انگليس و کسب آزادي قرار داشتهاند.
روحاني در ادامه سخنان خود، خطاب به استاندار خوزستان، تأکيد کرد: خواست ملت و دولت اين است که هيچ تبعيضي در بکارگيري نيروها و متخصصان قومي وجود نداشته باشد.
خوزستان نماد مقاومت
رئيسجمهوري صبح ديروز در مراسم صبحگاه مشترک نيروهاي مسلح استان خوزستان با اشاره به اينكه خوزستان نماد مقاومت يک ملت است، گفت: خوزستان در کنار همه مردان بزرگي است که در دفاع از اين سرزمين حماسه و افتخار آفريدند.
رئيسجمهوري اضافه كرد: ما بايد الگوي دفاع مقاومت و استقامت و همزمان الگويي براي ساخت و سازندگي و توسعه باشيم. دولت به توسعه اين کشور و از جمله توسعه خوزستان مصمم است.
دكتر روحاني يادآور شد: بيکاري، فقر و توسعه نايافتگي دشمناني هستند که بايد با آن مقابله کنيم. دولت به همان نسبتي که مصمم است از مرزهاي اين سرزمين به کمک نيروهاي جان برکف دفاع کند، بايد از توسعه، پيشرفت و آباداني کشور هم دفاع کند. در اين راه، دولت دست نياز به سمت نيروهاي مسلح دراز ميکند و اين نيروهاي مسلح هستند که ميتوانند کشوري امن، استاني امن، سرزميني امن و مرزهايي امن را براي توسعه بسازند. بدون زيربناي امن و امنيت، هيچ گونه توسعه و پيشرفتي امکان پذير نيست.
دكتر روحاني گفت: نيروهاي مسلح ما دنبال استقرار صلحاند. ما در دنياي سياست طرفدار صلح هستيم. اما براي استقرار صلح، نيازمند به نيروي مسلحِ توانمندِ آموزش ديده قدرتمند و قوي هستيم. ما به کسي تجاوز نميکنيم اما در برابر متجاوز، با همه قدرت و توان از منافع کشور و ملت و انقلابمان دفاع ميکنيم و دشمن را از تجاوزش پشيمان خواهيم کرد.
نشست با ايثارگران خوزستان
منتخبان ايثارگران استان خوزستان عصر ديروز با حضور در سالن شهيد عليهاشمي استانداري خوزستان در اهواز با رئيس دولت تدبير و اميد به گفتوگو نشستند.
در اين نشست، جانبازان، آزادگان، جمعي از خانواده معظم شهدا و ايثارگران خوزستان حضور داشتند.
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
نوشته شده
در
پنجشنبه 26 دي 1392
توسط
مدیر پرتال
|
|
PDF
چاپ
بازگشت
|
|
|
|
|