ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 آذر 1404
شنبه 29 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 16 دي 1391     |     کد : 48354

جنبش عدم تعهد شهرک‌سازي هاي اسرائيل را محکوم کرد

کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد با صدور بيانيه‌اي در نيويورک اقدامات تحريک‌آميز و غيرقانوني رژيم اسرائيل در گسترش و ايجاد شهرک‌هاي...

کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد با صدور بيانيه‌اي در نيويورک اقدامات تحريک‌آميز و غيرقانوني رژيم اسرائيل در گسترش و ايجاد شهرک‌هاي جديد در سرزمين‌هاي اشغالي فلسطين و جلوگيري از استفاده فلسطيني‌ها از درآمدهاي مالياتي را محکوم و از شوراي امنيت سازمان ملل درخواست کردند به مسئوليت‌ خود براي پايان دادن به اقدامات مغاير با قوانين بين‌المللي اين رژيم عمل کند.جنبش عدم تعهد در بيانيه خود تاکيد کرده که رژيم اسرائيل اقدامات مغاير با قوانين بين‌المللي را به دنبال تصويب قطعنامه تاريخي ارتقاي جايگاه فلسطين به عنوان دولت ناظر در سازمان ملل و به تلافي ان انجام مي‌دهد و در اين چارچوب حرکت تاسف بار توسعه شهرک‌هاي موجود و ايجاد شهرک‌هاي جديد در کرانه باختري و بيت المقدس را آغاز کرده است.

جنبش عدم تعهد اينگونه اقدامات را نقض جدي اصول مرتبط با قوانين بين‌المللي و حقوق انساندوستانه بين‌المللي به ويژه کنوانسيون چهارم ژنو که ناظر بر شرايط اشغال توسط خارجيان است، دانسته و آن را اهانت آشکار به خواست جامعه بين‌الملل ارزيابي کرده است.

کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در ادامه بيانيه خود اقدامات جديد رژيم اسرائيل را باطل دانسته و تاکيد کرده‌اند که اين رژيم بايستي فورا همه طرح‌ها و اقدامات خود را ملغي کرده و همه فعاليت‌هاي شهرک‌سازي در سرزمين‌هاي اشغالي فلسطين را به طور کامل متوقف کند. لازم به ذکر است در جلسه نمايندگان دائم کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد که به رياست محمد خزاعي سفير و نماينده دائم ايران در سازمان ملل متحد تشکيل شده بود، پس از رايزني‌هاي انجام شده، بيانيه فوق الذکر که به تاييد همه اعضا رسيد، صادر شد.از سويي ادامه شهرک‌سازي‌هاي رژيم‌صهيونيستي در کرانه باختري و قدس شرقي اعتراض سفراي اين رژيم را نيز به همراه داشته که البته در برابر اين اعتراضات، اعلام شده که سفراي معترض مي‌توانند استعفا دهند. گروهي از سفراي اسرائيل به رهبري «ران پروسور» نماينده اسرائيل در سازمان ملل، به اعلام ساخت شهرک‌هاي بيشتر در منطقه موسوم به «E1» اعتراض کردند. اعتراض سفراي اسرائيل در نشست سالانه سفرا در بيت‌المقدس انجام گرفت.خبر ديگر اينکه يک هيات ترکيه‌اي از مسجدالاقصي بازديد کرد تا از مرمت‌هاي صورت گرفته در «قبه السلسله» واقع در مجاورت «قبه الصخره» در مسجد الاقصي مطلع شود. اين هيات به رياست «افکان اعلي» مشاور ارشد نخست وزير ترکيه ضمن ديدار با مدير کل اوقاف و رئيس شوراي اوقاف فلسطين، از مرمت‌هاي صورت گرفته اطلاع يافت.دراين حال محمود عباس، رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين اعلام کرد: سال 2013 به رغم چالش‌هايي که روند صلح اسرائيل و فلسطين با آن مواجه خواهد بود، سال تشکيل کشور فلسطين و سال استقلال فلسطين است .وي تاکيد کرد: ما با مشکلات، چالش‌ها و فشارهاي زيادي در کرانه باختري، قدس و نوار غزه رو به رو هستيم اما اعلام مي‌کنم اراده ما هرگز سست نخواهد شد و از تلاش براي رسيدن به آزادي و استقلال دست نخواهيم کشيد .

حمله به شهرک نشينان

تلويزيون رژيم صهيونيستي مدعي شد فلسطيني ها به سوي يک اتوبوس حامل شهرک نشينان صهيونيست تيراندازي کردند.اين تلويزيون ادعا کرد افراد مسلح فلسطيني به سمت يک اتوبوس اسرائيلي در جنوب تپه‌هاي الخليل جنوبي در کرانه باختري تيراندازي کردند که البته در اين تيراندازي کسي آسيب نديد.

درتحولي ديگر جنبش موسوم به «آزادي اطلاعات» اسرائيل اخيرا گزارشي را منتشر کرده و در آن با استناد به آمارهاي رسمي، خودکشي را مهمترين عامل مرگ نظاميان اسرائيلي دانسته است. اين جنبش اعلام کرده 67 درصد از سربازاني که بين سال‌هاي 2009 تا 2011 خودکشي کرده‌اند، سابقه ناراحتي رواني نداشته‌اند و اين نشان مي‌دهد دوران خدمت سربازي آن‌ها عامل مهمي در اقدام آن‌ها به خودکشي بوده است.

تظاهرات اعتراضي در کرانه باختري

مردم فلسطين در اعتراض به سياست‌هاي اقتصادي دولت انتصابي تشکيلات خودگردان فلسطين، در نابلس واقع در کرانه باختري تظاهرات برگزار کردند. در اين تظاهرات که در اعتراض به سياست‌هاي اقتصادي دولت برگزار شد، صدها نفر شرکت داشتند و در جريان آن يک جوان فلسطيني در حالي که با صداي بلند فرياد مي‌زد «ما را گرسنه کردند»، بطري نفت را بر سرش خالي کرد و قصد آتش‌ زدن خود را داشت که شهروندان و نيروهاي پليس حاضر در مکان مانع از اين کار شدند. اين تظاهرات در اعتراض به صدور فرمان سلام فياض، نخست‌وزير دولت انتصابي تشکيلات خودگردان برگزار شد که طي آن فقط اردوگاه‌ها را از پرداخت قبض برق معاف کرده و تظاهرکنندگان خواهان آن بودند که اين معافيت شامل همه شهروندان نابلس شود.

از سويي جنبش فتح چهل ‌وهشتمين سالگرد تاسيس خود را در بيت لحم و رام‌الله جشن گرفت. هزاران تن از هواداران جنبش آزادي‌بخش فلسطين (فتح) در بيت لحم جمع شدند و پرچم‌هاي دو رنگ زرد و سياه اين جنبش را برافراشتند. در اين مراسم که با حضور صائب عريقات، مذاکره کننده ارشد تشکيلات خودگردان فلسطين برگزار شد، چند تن از شخصيت‌هاي سياسي سخنراني کردند.

رابطه با ايران

خالد مشعل، رييس دفتر سياسي حماس در مصاحبه با سي.ان.ان گفت روابط با ايران ازبين نرفته است و همچنان برقرار و پابرجاست. سي.ان.ان مصاحبه اختصاصي خود را با مشعل که توسط کريستين امانپور خبرنگار باسابقه ايراني تبار آن در قاهره صورت گرفته بود، پخش کرد.

امانپور در اين مصاحبه با اشاره به خروج مشعل از سوريه و اختلاف با رهبران دمشق درپي بحران داخلي اين کشور، از رييس دفتر سياسي حماس سوال کرد آيا بريدن از سوريه منجر به جدايي روابط شما از ايران نشدچرا که ايران از سوريه حمايت مي کند؟

خالد مشعل ضمن پاسخ منفي گفت روابط با ايران برقرار است.

امانپور در ادامه اين پرسش را مطرح کرد که حماس از موشک هاي فجر ايران استفاده مي کند، آيا حماس همچنان اين موشک ها را از ايران دريافت مي کند؟

مشعل گفت؛ حماس به عنوان يک گروه مقاومت برخاسته از مردمي که تحت اشغال به سر مي برند هرگونه حمايت و کمک مالي، نظامي و سياسي را از هر کجاي جهان دريافت مي کند، چه ايران ، چه اروپا يا هرنقطه از جهان باشد. وي افزود: هرکس از هرجا براي نابودي اشغالگران از ما حمايت کند ضمن استقبال از آن تشکر مي کنيم.


نوشته شده در   شنبه 16 دي 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode