ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 21 فروردين 1389     |     کد : 7125

سالاد قارچ

ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط مي‌كنيم.

مواد لازم
قارچ 400 گرم
كنسرو نخودفرنگي يك قوطي
گوجه‌فرنگي يك عدد
ذرت 100 گرم
پيازچه 20 عدد
خيار يك عدد
جعفري خردشده پنج قاشق غذاخوري
ليموترش يك عدد
كرفس يك ساقه
روغن زيتون، نمك و فلفل به ميزان لازم 

طرز تهيه
ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط مي‌كنيم. سپس به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجه‌فرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين مي‌كنيم.


نوشته شده در   شنبه 21 فروردين 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode