ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 19 مرداد 1399
يکشنبه 19 مرداد 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 9 اسفند 1395     |     کد : 175895

شیرینی کویری

شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.

شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.

    مواد لازم برای تهیه شیرینی کویری

کره پاستوریزه یا مارگارین ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

وانیل مایع چند قطره

پودر قند یک سوم لیوان

پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر

پودر نشاسته ذرت ۳۵۰ گرم

بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

    طرز پخت شیرینی کویری

برای تهیه شیرینی کویری ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید. زرده‌ها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آيد.

شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینی‌هایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.

خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.

داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید به فاصله بچینید.

در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید.


نوشته شده در   دوشنبه 9 اسفند 1395  توسط   کاربر کلانتری   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode