ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 8 بهمن 1398
سه شنبه 8 بهمن 1398
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 26 آبان 1396     |     کد : 181002

لازانیای گیاهی با اسفناج و پنیر گودا

لازانیا یک غذای رنگارنگ است که روحیه بیشتر آدم‌ها را شاد می‌کند. لازانیا از قدیم در دورهمی‌های بزرگ خانوادگی، جشن‌ها و میهمانی‌ها جا داشته است. این دستورپخت لازانیا فاقد گوشت است و در آن از اسفناج و پنیر گودا استفاده شده. فقط هم یک ساعت وقت آشپز را می‌گیرد.

لازانیا یک غذای رنگارنگ است که روحیه بیشتر آدم‌ها را شاد می‌کند. لازانیا از قدیم در دورهمی‌های بزرگ خانوادگی، جشن‌ها و میهمانی‌ها جا داشته است. این دستورپخت لازانیا فاقد گوشت است و در آن از اسفناج و پنیر گودا استفاده شده. فقط هم یک ساعت وقت آشپز را می‌گیرد. 

مواد لازم

  • ورق لازانيا ۱۲۰ گرم
  • اسفناج ۲۰۰ گرم 
  • پیاز ساطوری شده ۱۰ گرم
  • سیر ۱۰ گرم
  • کره ۵ گرم 
  • پنیر گودا رنده شده ۴۰ گرم 
  • پنير خامه‌ای ۲۰ گرم  
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. بعد از خُرد کردن اسفناج‌ها، بایستی پیاز و سیر را ساطوری کنید و در کره تفت دهید. سپس اسفناج را به آن اضافه نمایید. بعد از افزودن نمک و فلفل سیاه، به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را تفت دهید. در آخر هم پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید.
  2. لازانيا را طبق دستور روی بسته بندی، داخل آب جوش و نمك بپزید و بعد آبکش کنید.
  3. ظرف مخصوص فر را چرب کنید، يك رديف لازانيا بچینید، سپس يك لايه از مخلوط اسفناج و در آخر یک سوم از پنير گودای رنده شده را بریزید. اين لايه‌گذاری را مجدداً تكرار كنيد و در آخر يك لايه لازانيا و پنير گودا بریزید. ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ها ذوب و سطح آن طلایی شود.
  4. برای تزئین غذا می‌توانید کمی اسفناج خُرد شده روی لازانیای آماده بریزید، و از سس بشامل هم در این غذا استفاده کنید.


نوشته شده در   جمعه 26 آبان 1396  توسط   کاربر کلانتری   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode