ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 شهريور 1403
سه شنبه 13 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 29 خرداد 1392     |     کد : 55366

از 30 جوان برگزيده جشنواره حضرت علی اكبر(ع) تجليل شد

در مراسم پاياني پنجمين جشنواره اجتماعی حضرت علی‌اكبر(ع) از خانواده شهید شهریاری و آتش نشان فداکار امید عباسی و 30 نفر اول پنجمین جشنواره اجتماعی حضرا علی اکبر (ع) با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.


در مراسم پاياني پنجمين جشنواره اجتماعی حضرت علی‌اكبر(ع) از خانواده شهید شهریاری و آتش نشان فداکار امید عباسی و 30 نفر اول پنجمین جشنواره اجتماعی حضرا علی اکبر (ع) با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.
مراسم پاياني پنجمين جشنواره اجتماعی حضرت علی‌اكبر(ع) با حضور حجت الاسلام پیش نمازی و صادق آهنگران، فرمانده بسيج مستضعفين، رئيس صدا و سيما، منتخبين و جمعی از دست اندركاران اين جشنواره ديروز، 28 ارديبهشت ماه در كانون فرهنگی 13 آبان برگزار شد و از نفرات برتر اين جشنواره تجليل بعمل آمد.
* گزارش رئيس ستاد جشنواره مشاركت‌های اجتماعی
در ابتدای مراسم فرهادی، رئيس ستاد جشنواره مشاركت‌های اجتماعی به تشريح ابعاد برگزاری اين جشنواره پرداخت.
وي گفت: این جوانان در رشته های فعالیت های اجتماعی امداد و نجات، گروه های بسیج و سازندگی سازمان مردم نهاد، عفاف و حجاب و تحکیم خانواده، تشکل های دانش آموزی ، تشکل های دانشجویی ، امر به معروف و نهی از منکر، امور خیریه و عام المنفعه فعالیت های جوانان در هیات های مذهبی شناسایی شدند.
فرهادی ادامه داد: در مجموع 2 هزار نفر از جوانان واجد شرایط در استان ها معرفی شدند که 160 داور استانی در مراکز استان و 300 نفر واجد شرایط را انتخاب و در نهایت 100 نفر به مرکز فرستاده شدند.
وی هدف اصلی جشنواره اجتماعی حضرت علی‌اكبر(ع) را شناسايی چهره‌های برتر جوان در فعاليت‌های اجتماعی دانست و افزود: اين جشنواره در 10 حوزه جشنواره مشاركت‌های اجتماعی، برگزار و نفرات برتر در زمينه جوانان حوزه امداد و نجات، سازمان‌های مردم نهاد، تشكل‌های دانشجويی و دانش‌آموزی، عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منكر، امور عام‌المنفعه و خيريه، هيئت‌های مذهبی و ايثارگری انتخاب شدند.
* حماسه 24 خرداد، تمام نقشه‌های دشمنان را بر باد داد
سردار نقدی، رئيس سازمان بسيج مستضعفين ديگر مهمان اين مراسم بود كه حضور حماسی مردم در 24 خرداد ماه را نقطه عطفی در تاريخ جمهوری اسلامی ايران دانست و بيان كرد: حماسه 24 خرداد، تمام نقشه‌هايی كه در 35 سال اخير دشمنان به منظور منزوی كردن ايران انجام داد، بر باد داد و به زودی شاهد تحولات بزرگی خواهيم بود كه نتيجه همين حضور حماسی مردم است.
نقدی ادامه داد: تمام اين پيروزی‌ها مرهون بيداری و آمادگی مردم است و عمده‌ترين و اساسی‌ترين سرمايه نظام، همين سرمايه‌های انسانی است و چه زيبا امام راحل در وصف اين ملت فرمودند كه شهادت می‌دهم ملت ايران از مردم حجاز در عهد رسول الله (ص) و مردم كوفه در عهد اميرالمومنين بالاترند و اين يك حقيقت انكارناپذير است.
* ايجاد ميدان پرواز برای جوانان كشور
سيد باقر پيشنمازی، معاون امور فرهنگی و تربيتی وزارت ورزش و جوانان از ديگر سخنرانان اين مراسم بود.
وی خاطر نشان كرد: هدف از برگزاری جشنواره، ايجاد ميدان پرواز برای جوانان كشور و جلب توجه پدران و مادران، اساتيد و دستگاه‌ها و نهادهای مختلف به ظرفيت جوانان و توسعه فعاليت‌های آنهاست.
پيشنمازی ادامه داد: اگر ايستگاه فرهنگی حق از جوان‌ها غافل شود، اوضاع در اختيار ايستگاه فرهنگی باطل قرار می‌گيرد و آنها از اين فرصت برای منحرف ساختن جوانان استفاده خواهند كرد.
* برخی می‌گفتند هلهله فتنه‌گران در عاشورای ۸۸ را به تصویر نکشید
در ادامه مراسم رئيس صدا و سيما به ترشيح ابعاد فعاليت‌های صدا و سيما در خلق حماسه سياسی 24 خرداد پرداخت.
سید عزت‌الله ضرغامی رئیس رسانه ملی در ادامه این مراسم طی سخنانی گفت: خیلی خوشحالم که در این جمع خواهران و برادران اجتماعی قرار گرفتم، علت اصلی حضور من نشاط گرفتن از چهره‌های نورانی شماست و خیلی خوشحالم که در این جلسه حضور پیدا کردم.
ضرغامی افزود: انتساب این مجموعه به حضرت علی اکبر(ع) بسیار پر برکت و به جاست. علی اکبر(ع) برترین جوان خلقت است چون پیامبر(ص) برترین انسان عالم است وقتی علی اکبر به میدان آمد پدرش فهمید که این چه موجودی است که سخنش و چهره و کلامش شبیه رسول الله(ص) است.
رئیس رسانه ملی با اشاره به خلق حماسه سیاسی در 24 خرداد ماه گفت: شما جوانان عزیز از یک امتحان بزرگ اجتماعی بیرون آمدید و این جلسه در حالی صورت می‌گیرد که شما جمعه گذشته از یک رقابت موثر سر بلند بیرون آمدید. وقتی از سوی رهبر گفته شد که باید حماسه سیاسی رخ بدهد کسانی که بدبین به این حضور سیاسی بودند و هر چه صحبت کردند گفتند که این انتخابات انتخابات سردی خواهد بود شکست خوردند.
ضرغامی خاطرنشان کرد: از روش‌هایی که جوان را برجسته می‌کند شجاعت است و بهترین هدیه خدا به جوانان رهبر شجاع است. جامعه‌ای که شجاع است و می‌خواهد برای حق قیام کند بهترین هدیه‌اش رهبر شجاع است. این فضایی که در کشور می‌بینیم یکی از جلوه‌های شجاعت رهبری است، رهبری که این اجازه را به همه گروه‌های سیاسی داد تا هفته‌ها در جلوی چشم مردم از امکانات بهره ببرند و حرف‌هایشان را به مردم بزنند تا مردم انتخاب کنند.
وی تاکید کرد: رهبر با این کار می‌خواست به دنیا نشان دهد که ایران تابلویی از یک نظام شجاع است.
رئیس سازمان صدا و سیما بیان کرد: رسانه ملی مجانی در اختیار همه قرار می‌گیرد که در هیچ جای دنیا اینطور نیست و همه در اختیار اصحاب قدرت است اما رسانه ملی کشور مجانی بدون حتی یک ریال در اختیار کاندیداهای ریاست جمهوری قرار گرفت. در صحنه این امکان فراهم می‌شود تا مردم تصمیم بگیرند به همین دلیل شما جوانان موفق شدید، یعنی رای بالای 72 درصد بزرگترین افتخاری است که ایران کسب کرده است.
ضرغامی افزود: من رسانه‌های خارجی را رصد می‌کردم و می‌دیدم که گفته شد که بگذارید اعتراف کنیم که ما هنوز بدنه اجتماعی مردم را نشناختیم و فکر نمی‌کردیم اینطور از نظام دفاع کنند، اما این اتفاق افتاده چون مردم روی نظام حساس هستند و چارچوب نظام را قبول دارند و این افتخار بسیار بزرگی است انشاء‌الله این انتخابات فرصتی برای ملت به خصوص جوانان پیدا کند که حتما باعث شکوفا شدن قوه‌های جامعه خواهد شد.
ضرغامی در بخشی دیگر از سخنان خود خطاب به برگزیدگان حوزه اجتماعی جشنواره علی اکبر (ع) عنوان داشت: یک یافته‌ای دارم که به عنوان تجربه می‌گویم که اگر به این دقت کنید مسیر را باز می‌کند.
وی ادامه داد: من معتقدم که امروز در دنیا اینطور نیست که اگر جوان بخواهد در سطح جهانی تاثیر گذار شود حتما باید ویژگی‌های یک نخبه را داشته باشد. امروز شرایط رسانه و فناوری گسترده شدند، بسیاری از قابلیت‌هایی در کشور وجود دارد اگر کسی ایده پردازی خوبی کند و تلاش کند ظرفیت‌ها را بشناسد و با یک ایده خوب زحمت بکشد و تدوینگر باشد می‌تواند پدید شود می‌تواند سازنده آثاری باشد که سمت و سوی جامعه را تغییر دهد با این حساب هر کدام از جوانان ما امروز می‌توانند یک کنشگر جامعه باشند.
ضرغامی تاکید کرد:‌ امروز لازم نیست که کسی فیزیکی نشان بدهد که فعال است می‌تواند از طریق فضای مجازی نشان دهد که فعال است پس چون مفاهیم تغییر کرده فرد می‌تواند تاثیر گذار باشد لازم نیست فرد خودش خلاص باشد فقط کافی است تاثیرگذار باشد.
وی افزود: ما امروز داشته‌های زیادی داریم، وقتی وارد فضای مجازی می‌شود که ذخیره سازی‌های فوق‌العاده‌ای وجود دارد کافی است کسی خلاقیت داشته باشد و بهترین ایده‌ها را پدید آور کند وی
ضرغامی با اشاره به شهید حسن طهرانی مقدم گفت: ایشان استاد این بود که از داشته‌ها استفاده کند و از امکانات استفاده می‌کرد و با بودجه صفر بزرگترین کارها را به ثمر رساند. امروز اگر دنیا از ما می‌ترسد بخاطر موشک‌هایی است که حسن طهرانی مقدم پایه‌گذار آن بود.
رئیس رسانه ملی گفت: همیشه به دوستان می‌گویم که داشته‌های زیادی داریم و اگر استعداد داشته باشیم می‌شود بهترین کارها را کرد البته اگر جوانان مزیت نسبی خودشان بشناسد.
ضرغامی در ادامه خاطرنشان کرد: در فتنه 88 دشمنان فضای مجازی را برای ما تهدید عنوان کردند که این برای جمهوری اسلامی تهدید نیست، مثل عصای موسی که یک جا همه ساحران را بلعید و این فضایی است که باید جوانان ما در این فضا دنیا را تغییر دهند.
وی افزود: در قضیه 88 دو سه کاری که صدا و سیما پخش کرد و جامعه منقلب شد و حماسه 9 دی رخ داد، مردم داشتند زندگی می‌کردند و نمی‌دانستند که این افراد دنبال براندازی نظام بودند و این توصیه رهبر بود که باید این افراد را از هم جدا سازی کنید اینها عصر عاشورا خیمه‌ای که بنام امام حسین(ع) بود را به آتش کشیدند و هلهله کردند و برخی به من گفتند که اینها را به تصویر نکشید.
ضرغامی تاکید کرد: وقتی چند آدم با بصیرت و هنرمند تصاویر را می‌گیرند و عصر عاشورای صحرای کربلا را تدوین می‌کنند و نشان می‌دهند که امام حسین(ع) چطور مورد هجمه قرار گرفت و وقتی که این تصاویر نشان داده شد مردم حماسه‌ای بزرگ آفریدند.
رئیس رسانه ملی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم ان شاء الله با استفاده از ظرفیت‌ها بهره ببرید و بتوانید تدوینگر و ایده‌پرداز خوبی باشید تا از بین شما آثاری تاثیرگذار به جامعه معرفی خواهد شود.


نوشته شده در   چهارشنبه 29 خرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode