ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 20 مرداد 1390     |     کد : 23776

احترام به شخصيت و كرامت افراد حركت در مسير معرفت حقيقي است

رئيس جمهوري كنار گذاشتن قالب‌ها و تعصبات بيهوده، تأكيد بر عدالت، ترويج محبت و احترام به شخصيت افراد و حفظ كرامت انسان‌ها را لازمه گام گذاشتن در مسير علم و معرفت حقيقي دانست و گفت: مفهوم عشق و مهرورزي و عدالت بايد به زمزمه مستمر همه سطوح تعليم، تربيت و آموزش كشور تبديل شود.

رئيس‌جمهوري در ديدار اعضاي هيات علمي دانشگاهها: احترام به شخصيت و كرامت افراد حركت در مسير معرفت حقيقي است
رئيس جمهوري كنار گذاشتن قالب‌ها و تعصبات بيهوده، تأكيد بر عدالت، ترويج محبت و احترام به شخصيت افراد و حفظ كرامت انسان‌ها را لازمه گام گذاشتن در مسير علم و معرفت حقيقي دانست و گفت: مفهوم عشق و مهرورزي و عدالت بايد به زمزمه مستمر همه سطوح تعليم، تربيت و آموزش كشور تبديل شود.

دكتر محمود احمدي‌نژاد در ديدار اعضاي هيات علمي دانشگاه‌ها با قدرداني از تمامي تلاش‌ها و خدمات آنان در ارتقاي جايگاه علمي كشور، اظهار داشت: انسان موضوع اصلي آفرينش و كار و تلاش است و خداي متعال مقدر و مقرر فرموده كه انسان در اين عالم به جايي برسد كه خدايي كند و با نزديك شدن به انسان كامل تمامي استعدادهاي الهي خود را شكوفا سازد.

رئيس‌جمهوري با بيان اين‌كه هر اقدامي كه معطوف به حقيقت اصلي خلقت انسان و در مسير رسيدن به كمال و انسان كامل باشد، ماندگار و ارزشمند است، گفت: دانشگاه‌ها بايد موانع را برطرف كنند تا انسان‌ها در مسير كمال و خدايي شدن قرار بگيرند.

احمدي‌نژاد فعاليت‌هاي علمي را از بالاترين كارهاي ديني توصيف كرد و اظهار داشت: حوزه دين همه شئون زندگي انسان را در بر مي‌گيرد و هر عمل صالحي كه با نيت الهي انجام شود كار ديني به شمار مي‌رود.

به تعبير ديگر مي‌توان گفت كه تقابل و فاصله‌اي ميان علم و دين وجود ندارد و علم و معرفت نوري است كه راه رسيدن به كمال و مقام خليفه اللهي را به انسان نشان مي‌دهد.

احمدي‌نژاد دانشگاه را از مراكز اصلي انسان‌سازي دانست و گفت: دانشگاه‌ها بايد موانع و حجاب‌هايي را كه در برابر دريافت انسان از حقيقت و كمال انساني قرار دارد و از همه آنچه انسان را از حقيقت خدا غافل مي‌كند، دور كرده و انسان را با حقيقت وجودي خود آشنا سازد.

رئيس‌جمهوري عدالت را لازمه موفقيت فعاليت‌هاي علمي دانست و گفت: اگر عدالت حاكم نشود علم و معرفت حقيقي هم ايجاد نخواهد شد و استعدادها و ظرفيت‌هاي انساني شكوفا نمي‌شود، به همين دليل است كه ماموريت اصلي انبياي الهي، برپايي و تاكيد بر برقراري عدالت بوده است.

رئيس‌جمهوري محبت و مهرورزي را از ديگر عوامل حركت در مسير علم حقيقي دانست و گفت: خميرمايه خلق انسان محبت است و جامعه متعالي جامعه‌اي است كه در آن آحاد جامعه به شدت به همديگر علاقمند باشند در چنين جامعه‌اي است كه تبعيض، ظلم، تجاوز و تهمت جايي نخواهد داشت.

دكتر احمدي‌نژاد، تصريح كرد: هر سخن و رفتاري كه از عشق و محبت نشأت گرفته باشد، ماندگار و اثرگذار خواهد بود و مشكل امروز جامعه بشري اين است كه دل‌ها از محبت خالي شده است.

رئيس‌جمهوري احترام به شخصيت افراد و حفظ كرامت انسان‌ها را عامل ديگر حركت در مسير علم و معرفت حقيقي دانست و گفت: خدا براي انسان كرامت قائل شده است و محال است كرامت شخصي مخدوش شود و او از ما پيام درستي دريافت كند. بايد تلاش كرد تا هر انساني در درون خود احساس كرامت كند و در چنين صورتي مردم آن جامعه هم تن به پستي نخواهند داد.

دكتر احمدي‌نژاد تصريح كرد: اگر كار علمي با تكريم شخصيت انسان همراه باشد در اين صورت ماندگار خواهد شد.

رئيس‌جمهوري در بخش ديگري از اظهارات خود به مهمترين اقدامات دولت در سال‌هاي گذشته اشاره كرد و گفت: يكي از مهم‌ترين اقدامات دولت اين بود كه ايران هسته‌اي شد اگر چه هنوز بعضاً هياهو يي انجام مي‌دهند اما ديگر موضوع هسته‌اي شدن ايران تثبيت شده است و اين اقدام بزرگي بود كه در سال‌هاي اخير به سرانجام رسيد چه بسا اگر چندين دولت روي كار مي‌آمدند و تنها اين هدف را محقق مي‌كردند همگان آن دولت‌ها را دولت‌هايي موفق و با كفايت ارزيابي مي‌كردند.

دكتر احمدي‌نژاد فضايي شدن ايران و حضور در عرصه‌هاي فضايي را يكي ديگر از دستاوردهاي دولت ذكر كرد و گفت: ايران با همت دانشمندان و متخصصان خود به سرعت در مسير فضايي شدن حركت مي‌كند و بي‌ترديد در سال‌هاي آينده ماهواره‌هاي كشورمان در مدار بسيار بالايي قرار خواهد گرفت.

دكتر احمدي‌نژاد در ادامه با اشاره به اجراي اصل 44 قانون اساسي توسط دولت، اظهار داشت: مجموع واگذاري‌ها از سال 70 تا 83، 2800 ميليارد تومان بود كه از سال 84 تاكنون به 82 هزار ميليارد تومان افزايش يافته است.

دكتر احمدي‌نژاد توزيع سهام عدالت را نيز مورد اشاره قرار داد و گفت: تاكنون بيش از 39 ميليون نفر شناسايي و سهام عدالت به آنها واگذار شده است و اين روند تا واگذاري سهام به همه 45 ميليون نفر ادامه خواهد يافت. در بخش‌هاي مسكن، نفت و گاز، تجارت خارجي و صادرات غيرنفتي نيز با اهتمام دولت اقدامات برجسته و افتخارآميزي حاصل شده است.رئيس‌جمهوري همچنين با اشاره به تأسيس صندوق توسعه ملي افزود: سال گذشته براي نخستين بار در تاريخ كشور، 20 درصد از درآمد نفت بلوكه شد و با اين وجود كشور بدون كوچكترين مشكلي به خوبي اداره شد و امروز صندوق توسعه ملي تأسيس شده و با سرمايه مناسب آماده سرمايه‌گذاري و پشتيباني از عمران و آباداني كشور است.

رئيس‌جمهوري خاطر نشان كرد: براي نخستين‌بار در دولت‌هاي نهم و دهم فردي از دانشگاه در راس دولت قرار گرفته است و بي‌ترديد فعاليت‌ها و دستاوردهاي گسترده‌اي كه در سال‌هاي اخير به دست آمده بدون انديشه، علم و برنامه‌ريزي كارشناسي امكانپذير نبود اما با اين وجود عده‌اي كه نتوانستند ضعف قابل توجهي از دولت پيدا كنند به طرح برخي مسايل سطح پايين روي آوردند كه البته هيچ‌گونه اهميتي ندارد.

دكتر احمدي‌نژاد با تاكيد بر اين‌كه جهان در آستانه تحول و نيازمند الگوي جديدي است، اظهار داشت: الگوهاي اومانيستي شكست خورده و بشريت نيازمند الگوي تازه‌اي است و ملت ايران تنها ملتي است كه مي‌تواند الگوي زندگي متعالي و سعادتمند را به بشريت عرضه كند و دانشگاه‌ها و مراكز علمي كشور از پايگاه‌هاي اصلي تدوين، تبيين و ترويج اين الگو هستند.

رئيس‌جمهوري در ادامه اظهارات يكي از اساتيد دانشگاه علوم پزشكي مبني بر ارتقاء دريافتي‌هاي كاركنان زحمت كش دانشگاه‌هاي وابسته به وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي و هم سطح شدن آن با حقوق كاركنان وزارت علوم را مورد اشاره قرار داده و نسبت به حل آن قول مساعد داد و گفت: درآمد كاركنان خدوم وزارت بهداشت و مراكز دانشگاهي آن بايد افزايش پيدا كند.

در ابتداي اين ديدار وزير علوم، تحقيقات و فناوري و تعدادي از اساتيد و اعضاي هيات علمي دانشگاه‌هاي وزارت علوم و بهداشت و درمان در سخناني با قدرداني از تلاش‌هاي ارزشمند و همت بالاي رئيس‌جمهوري و خدمات دولت در سال‌هاي گذشته، اظهار داشتند: خدمات ارائه شده از سوي دولت بويژه در زمينه علمي فوق‌العاده ارزشمند و ماندگار است و رئيس‌جمهوري با برنامه‌ريزي شجاعانه و با درايت طرح‌ها و برنامه‌هاي علمي و عمراني كشور را به پيش مي‌برد.تقويت ارزش‌ها و اخلاق در دانشگاه‌ها، افزايش اعتبارات پژوهشي دانشگاه، تسريع در فرآيند جذب اساتيد متعهد و متخصص، بازنگري در دروس عمومي دانشگاه‌ها، توجه ويژه به پزشك خانواده، هم‌سطح شدن دريافتي‌هاي كاركنان وزارت بهداشت با كاركنان وزارت علوم، توجه به ادبيات و هنر، افزايش فضاي آموزشي و پژوهشي، توسعه عمراني بيمارستان‌ها و ايجاد انقلابي در نظام سلامت، آموزش و پژوهش كشور از مهمترين محورهاي سخنان اعضاي هيات علمي دانشگاه‌ها بود كه در حضور رئيس‌جمهوري مطرح شد.

رئيس‌جمهوري در پايان اين ديدار نماز مغرب و عشاء را در كنار اساتيد دانشگاه اقامه و سپس حاضران روزه خود را به همراه دكتر احمدي نژاد افطار کردند.


نوشته شده در   پنجشنبه 20 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode