ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 شهريور 1403
دوشنبه 12 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 25 آذر 1395     |     کد : 109306

رهبر معظم انقلاب در ديدار دبيرکل جهاد اسلامي فلسطين:‏ سرزمين‎ ‎قدس‎ ‎شريف به برکت مقاومت آزاد خواهد شد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب ديروز در دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی‌فلسطین و هیأت همراه تأکید کردند: با وجود بحران آفرینی مستمر حامیان رژیم صهیونیستی برای به فراموشی سپرده شدن مساله فلسطین، این سرزمین شریف به برکت مقاومت و مجاهدت ملت و گروه‌های فلسطینی، آزاد خواهد شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب ديروز در دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی‌فلسطین و هیأت همراه تأکید کردند: با وجود بحران آفرینی مستمر حامیان رژیم صهیونیستی برای به فراموشی سپرده شدن مساله فلسطین، این سرزمین شریف به برکت مقاومت و مجاهدت ملت و گروه‌های فلسطینی، آزاد خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی‌با تجلیل از انگیزه‌های ایمانی و روحیه ایستادگی در میان فلسطینی‌ها افزودند: تنها راه نجات قدس شریف، مبارزه و مقاومت است و دیگر راه‌ها، بی‌سرانجام و عقیم است.

ایشان با ابراز خرسندی از طرح 10 ماده ای جنبش جهاد اسلامی‌برای وحدت و مقاومت در مقابل صهیونیست‌ها افزودند: تأکید بر مبارزه، نفی کامل قراردادهای سازش، اصرار بر اتحاد گروه‌های فلسطینی و محکوم کردن تلاش برخی کشورهای مرتجع برای سازش با دشمن، از مفاد مهم این طرح است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر این که این طرح باید اجرایی شود خاطر نشان کردند: بی‌تردید کسانی هستند که مأموریت دارند مانع تحقق مفاد طرح 10 ماده‌ای جنبش جهاد اسلامی‌شوند، بنابراین باید مراقب بود این طرح، برروی کاغذ نماند و در پس تحسین‌های اولیه و تاکتیکی، به تدریج فراموش نشود.

رهبر انقلاب عامل اصلی مشکلات فراوان منطقه را «مستکبر اعظم و شیطان اکبر» یعنی آمریکا خواندند و با اشاره به دخالت شیطان‌های کوچک منطقه در ایجاد بحران‌های موجود افزودند: هدف همه آنها این است که مساله فلسطین در افکار عمومی‌منطقه کمرنگ شود و از یاد ملت‌ها برود.

رهبر انقلاب اسلامی‌افزودند: جمهوری اسلامی‌با وجود درگیر بودن در برخی قضایای منطقه، همواره و به طور صریح اعلام کرده فلسطین مساله اول دنیای اسلام است و به تکالیف خود در این زمینه عمل می‌کند.

ایشان با اشاره به وظایف «گروه‌های فلسطینی، علما، روشنفکران و نویسندگان عرب» در زنده ماندن مساله فلسطین در افکار عمومی‌ملت‌ها خاطرنشان کردند: باید برای «ایجاد فضای فکری و گفتمان عمومی‌در جهان اسلام، درباره اولویت قضیه فلسطین» تلاش مضاعفی شود، به گونه‌ای که مسئولان سازشکارِ برخی کشورها از عکس‌العمل ملت‌ها در هراس باشند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با یادآوری تلاش آمریکا و همراهان منطقه‌ای آن برای ایجاد حوادث گوناگون و وارد کردن عامل مذهب در بحران‌ها افزودند: برخلاف این تبلیغات، مردم سُنی حلب، موصل و شهرهای دیگر به دست تکفیری‌های جنایتکار قتل عام شده و می‌شوند، بنابراین، این بحران‌ها ربطی به شیعه و سُنی ندارد.

رهبر انقلاب سران گروه‌های تکفیری را مانند ائمه کفر خواندند و افزودند: یکی از مهمترین مسائل منطقه، مقابله همگانی با گروه‌های تکفیری نظیر داعش، جبهه النصره و دیگر گروه‌ها ست، چرا که در غیر این صورت، به علت بحران آفرینی مستمر تکفیری‌ها، مساله فلسطین در حاشیه خواهد ماند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با ضروری خواندن مبارزه قاطع با نفوذ تکفیری‌ها در فلسطین اشغالی افزودند: مأموریت این گروه‌ها، ایجاد فتنه است و باید با هوشیاری و قاطعیت کامل با آنها مقابله کرد. ایشان در بخش دیگری از سخنانشان، پیروزی را «وعده تردید ناپذیر الهی در صورت استمرار مبارزه و تحمل سختی‌ها» خواندند و خاطرنشان کردند: دشمنی با جبهه حق، طبیعت مستکبران است، بنابراین نباید از ادامه دشمنی‌ها دچار تعجب شد.

رهبر انقلاب ادامه مبارزه را نیازمند باز بودن چشم‌ها و تحلیل صحیح از حوادث دانستند و افزودند: این روش عقلا‌ست و باید با هوشیاری کامل به مبارزه ادامه داد.

رهبر انقلاب اسلامی، با یادآوری توطئه‌های مستمر سلطه‌گران بر ضد ایران افزودند: ما با اطمینان قلبی به وعده یاری پروردگار، به تکالیفمان در همه زمینه‌ها عمل می‌کنیم و از مخالفت هیچ زورگویی نمی‌ترسیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جوان بودن جمعیت فلسطین را مهم برشمردند و با اشاره به اهمیت زنده بودن و حرکت کرانه باختری رود اردن افزودند: رژیم صهیونیستی همچنان که قبلاً گفته‌ایم به شرط مبارزه همگانی و متحد فلسطینی‌ها و مسلمانان با صهیونیست‌ها در ۲۵ سال آینده وجود خارجی نخواهد داشت.

ایشان مراقبت کامل از تلاش دشمنان برای ایجاد انشقاق و مشکلات داخلی در درون جنبش جهاد اسلامی‌را ضروری خواندند و افزودند:اهمیت جنبش جهاد اسلامی‌اکنون از گذشته نیز بیشتر است.

در این دیدار،رمضان عبدالله دبیرکل جهاد اسلامی‌فلسطین با تشکر از مواضع شجاعانه و خردمندانه رهبر انقلاب و جمهوری اسلامی‌و همچنین پشتیبانی و حمایت‌های برادران حزب الله لبنان از آرمان و ملت مظلوم فلسطین،به اوضاع آشفته منطقه اشاره کرد و گفت: متأسفانه برخی دولت‌های عرب از قضیه فلسطین دست کشیده‌اند و برای همپیمانی با رژیم صهیونیستی از یکدیگر سبقت می‌گیرند.

رمضان عبدالله، افزایش سرکوب ملت فلسطین و ادامه اشغال اراضی به‌دست صهیونیست‌ها به ‌ویژه در کرانه غربی را نتیجه همین اوضاع نابسامان دانست و با انتقاد از همکاری دولت خودگردان با رژیم صهیونیستی افزود: خوشبختانه جوانان فلسطینی امروز بیدار هستند و ابتکار عمل را به دست دارند و انتفاضه را دنبال می‌کنند.

دبیرکل جهاد اسلامی‌فلسطین ادامه محاصره بیش از دو‌میلیون فلسطینی در غزه و محروم کردن آنها از امکانات اولیه زندگی را از دیگر مشکلات خواند و گفت: جنبش جهاد اسلامی‌بر اساس طرح ۱۰ ماده‌ای که اخیراً منتشر کرد و مورد استقبال روشنفکران و نویسندگان جهان عرب نیز قرار گرفت، معتقد است یگانه راه پیروزی، مقاومت در غزه و حمایت از انتفاضه در کرانه غربی است و دولت خودگردان نیز باید موافقتنامه اسلو را لغو شده اعلام کند.

رمضان عبدالله با اشاره به افزایش چندین برابری توان رزمی‌گروه‌های مقاومت در مقایسه با جنگ ۵۱ روزه با رژیم صهیونیستی و ارتقاء برد و دقت موشک‌های مقاومت، افزود: فلسطین، سرزمینی سرنوشت‌ساز است و تا حق صاحبان آن بازگردانده شود، منطقه آرام نخواهد گرفت.

رهبر معظم انقلاب : کشورهای اسلامی بر خلاف خواست دشمنان یکدیگر را تقویت کنند

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در دیدار آقای جوکو ویدودو رئیس‌جمهوری اندونزی با اشاره به ظرفیتهای فراوان دو کشور، بر افزایش مبادلات و همکاریهای مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تأکید كردند و افزودند: جمهوری اسلامی پیشرفت و عزت اندونزی به‌عنوان کشوری مسلمان و پر جمعیت را مایه افتخار و عزت امت اسلامی می‌داند. حضرت آیت الله خامنه‌ای، نگاه جمهوری اسلامی به اندونزی را نگاهی بر اساس برادری و همکاری دانستند و با اشاره به پیشرفتهای خوب این کشور در بخشهای گوناگون، گفتند: جمهوری اسلامی ایران نیز ظرفیتهای زیادی در بخشهای مختلف اقتصادی و منابع زیرزمینی و معدنی دارد و معتقدیم کشورهای اسلامی باید بر خلاف خواست دشمنان، یکدیگر را تقویت و از اختلاف پرهیز کنند.

رهبر انقلاب اسلامی، سطح پایین مبادلات اقتصادی ایران و اندونزی را شایسته و در خور ظرفیتهای متعدد دو کشور ندانستند و تأکید کردند: باید با تعیین مراحل زمانی، سطح مبادلات اقتصادی را به ارقامی مانند ۲۰ میلیارد دلار ارتقاء داد.

ایشان با اشاره به توافقها و قراردادهای منعقد شده میان دو کشور افزودند: باید تلاش شود که این توافقات به اقدام و عمل تبدیل شود، البته این همکاریها، مخالفانی دارد ولی ما باید با جدیت و اراده قوی بر آنها غلبه کنیم.

رهبر انقلاب اسلامی، ارتباط و تعامل علمای ایران و اندونزی را نیز مبارک و موجب شکل‌گیری همکاریهای مستمر دو کشور دانستند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در ادامه، درگیریهای موجود در منطقه غرب آسیا را تحمیلی و بر اساس اهداف خباثت‌آمیز بیرونی دانستند و با تمجید از مواضع اندونزی در قبال مسئله فلسطین، افزودند: بسیاری از این بحرانها با هدف فراموش شدن سخت‌ترین بحران منطقه و مسئله اصلی دنیای اسلام یعنی فلسطین به‌وجود آمده است، در حالی‌که نباید اجازه داد این موضوع فراموش شود.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تجلیل از شخصیت برجسته سوکارنو و نقش‌آفرینی مهم او در شکل‌دهی کنفرانس باندونگ که پایه اصلی تشکیل نهضت عدم تعهد شد، تاكيد کردند: امروز نیز مواضع سیاسی اندونزی و جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی به یکدیگر نزدیک است.

ایشان همچنین با اشاره به زلزله اخیر در اندونزی برای درگذشتگان این حادثه از درگاه الهی رحمت و مغفرت و برای بازماندگان آنان صبر و آرامش مسألت کردند.

در این دیدار که آقای روحانی رییس جمهوری نیز حضور داشت آقای «جوکو ویدودو» رییس جمهوری اندونزی ضمن بیان علاقه‌مندی مردم اندونزی به جمهوری اسلامی ایران، هدف اصلی از سفر خود را توسعه روابط اقتصادی به‌ویژه در حوزه انرژی بیان کرد و گفت: مذاکرات سازنده ای با دولت ایران داشتیم و مقرر شد ضمن همکاری در بخش گاز و پالایشگاه، شرکتهای ایرانی از جمله شرکت مپنا در زمینه احداث نیروگاه برق در اندونزی نیز سرمایه گذاری کنند.

ویدودو با اشاره به اینکه این همکاریها فصل جدیدی از روابط دو کشور را رقم خواهد زد، افزود: این سطح از روابط اقتصادی میان دو کشور شایسته دو کشور بزرگ اسلامی نیست و رسیدن به مرز مبادلات ۲۰ میلیارد دلاری، موضوعی دست یافتنی است.

رئیس جمهور اندونزی علاوه بر انرژی، سایر حوزه‌ها از قبیل گردشگری و تبادلات علمی و دانشگاهی را از موضوعات مورد علاقه برای همکاری دانست و با ابراز تأسف از بی‌ثباتی و بحرانهای ایجاد شده در منطقه تاکید کرد: اعتقاد داریم اگر کشورهای مسلمان متحد باشند، به یک قدرت اقتصادی بزرگ و اثرگذار تبدیل خواهند شد.

وي همچنین در خصوص مسئله فلسطین تأکید کرد: اندونزی خود را متعهد به موضوع فلسطین می‌داند و ما در حمایت از حقوق مردم فلسطین جدی و فعال هستیم.


نوشته شده در   پنجشنبه 25 آذر 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode