مواد لازم :
ماهي قزل آلا :4/1پيمانه
زعفران(ساييده حل شده در آب جوش) :2/1 قاشق چايخوري
پودر سير :1قاشق چايخوري
نمك و فلفل :به ميزان لازم
تخم مرغ 2عدد :آرد به ميزان لازم
پودر سوخاري به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
ورقه بادام 100 گرم
طرز تهيه :
آبشش هاي ماهي را بيرون آورده شكم آن را برش دهيد. پس از تميز كردن, شستن , خشك كردن , تيغ آنرا يك تكه خارج مي كنيم . سويا سس و زعفران و پودر سير و كمي نمك و فلفل را مخلوط نموده به وسيله قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي ماليده , تخم مرغ را در ظرفي شكسته با چنگال مي زنيم و بعد در پودر سوخاري مي غلطانيم .
مقداري روغن در تابه ريخته روي حرارت مي گذاريم . داغ كه شد, ماهي را در آن سرخ مي كنيم . يك طرف ماهي كه سرخ شد برگردانده طرف ديگر را سرخ مي كنيم و ورقه هاي بادام را اضافه نموده تا طلائي شود . البته مطابق تصويرهاي داده شده مي توانيد تيغ ماهي را بيرون نياوريد و آنرا بصورت درسته شنيتسل كنيد.