مواد لازم
گوشت سردست ۱ کیلوگرم
رب انار ۳ قاشق سوپخوری
پیاز رنده کرده ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زیره آسیاب کرده ۱ قاشق سوپخوری
برنج ۱ کیلوگرم
روغن به میزان لازم
زعفران حل کرده به میزان لازم
روش تهیه
گوشت را با استیککوب بکوبید و در کاسه مناسبی بریزید. آنگاه رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبکش بریزید. سپس قدری روغن، در قابلمه بریزید و دو کفگیر برنج به آن بیفزائید. اکنون گوشت را روی برنج بچینید و باقیمانده برنج را رویش بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و برنج دم بکشد. اکنون تهچین را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.