ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 13 شهريور 1389     |     کد : 9145

سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

زمان آماده‌سازی این سوپ 15 دقیقه و زمان پخت آن نیز 15 دقیقه است...

زمان آماده‌سازی این سوپ 15 دقیقه و زمان پخت آن نیز 15 دقیقه است.
مواد لازم برای 4- 3 نفر:
قارچ: یک پیمانه، خرد شود
بروکلی: 2 پیمانه، خرد شود
آب مرغ: 2- 1.5 پیمانه
خامه:‌ نصف پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
• کره را درون یک تابه ذوب کنید.
• قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
• همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند
• کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید.
• محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.
• پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
• سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید


نوشته شده در   شنبه 13 شهريور 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode