ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 16 تير 1394     |     کد : 91155

24 ساعت در هفته سهم جوانان از اوقات‌ فراغت

عوامل مستقیم و غیرمستقیمی در گذران اوقات‌فراغت نقش دارند؛ عوامل اقتصادی و فرهنگی جزو عوامل غیرمستقیم هستند و فرد و خانواده جزو عوامل مستقیم محسوب می‌شوند.

عوامل مستقیم و غیرمستقیمی در گذران اوقات‌فراغت نقش دارند؛ عوامل اقتصادی و فرهنگی جزو عوامل غیرمستقیم هستند و فرد و خانواده جزو عوامل مستقیم محسوب می‌شوند. از مواردی که موجب می‌شود جوانان اوقات‌فراغت خود را بخوبی سپری نکنند محدودیت در دسترسی به امکانات است. از سوی دیگر خانواده‌ها نیز برای گذران اوقات‌فراغت به صورت خانوادگی تلاش لازم را نمی‌کنند.

 

طبق مطالعات انجام شده و بررسی صاحبنظران، اوقات فراغت دو بعد فردی و اجتماعی دارد. لازم است فرد اوقات فراغت و کارکردهای آن را بشناسد و برای گذران آن برنامه ریزی کند.

حتی اگر دولت و حاکمیت برنامه های فراغتی را تنظیم کنند، اگر خود فرد قصد گذراندن اوقات فراغت را نداشته باشد، برنامه ریزی های انجام شده کارکرد واقعی خود را پیدا نمی کند؛ پس در حوزه اوقات فراغت همه ظرفیت ها باید با هم هماهنگ شود.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان در این باره به ایسنا می گوید: با توجه به آن که مطالعات نشان داده است جوانان به گذران اوقات فراغت خود در کنار خانواده تمایل دارند، لازم است والدین فعالیت هایی را تدارک ببینند تا جوانان بتوانند در کنار خانواده اوقات فراغت خود را بگذرانند.

به گفته محمدتقی حسن زاده، خانواده ها تلاش نمی کنند فرزندان اوقات فراغت را به همراه خانواده بگذرانند. این در حالی است که جوانان ایرانی به طور میانگین هفته ای 24 ساعت اوقات فراغت دارند.

بر این اساس تا زمانی که سیاست های واحدی با رویکرد مشخص و کاربردی به حوزه اوقات فراغت تدوین نکنیم، نمی توانیم عملکرد مطلوبی در این زمینه داشته باشیم. بنابراین برنامه ها باید یکپارچه شود. البته مهم


نوشته شده در   سه شنبه 16 تير 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode