مواد لازم براي تهيه مايه رولت:
* آرد کيک- ۲ ليوان
* شکر- يک و نيم ليوان
* تخم مرغ- ۵ عدد
* ماست چکيده- ۳ قاشق غذاخوري
* کره- ۵۰ گرم
* پودر کاکائو- ۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
* جوش شيرين- يک قاشق مرباخوري
* سرکه سفيد- يک قاشق غذاخوري
مواد لازم براي داخل رولت:
* گردوي خرد شده- ۱۰۰ گرم
* ماست چکيده- يک قاشق غذاخوري
* شکر- يک قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تزئين رولت:
* شکر- ۳ قاشق غذاخوري
* پودر کاکائو- ۲ قاشق غذاخوري
* آب- ۳ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
* فر را روشن و روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
* سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و کنار بگذاريد.
* تخم مرغ، شکر و نمک را هم بزنيد تا صاف و يکدست شود.
* ماست چکيده، کره نرم شده، کاکائو و جوش شيرين مخلوط شده در سرکه را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد. در اين مرحله، آرد را به تدريج اضافه کنيد و به آرامي مواد را مخلوط کنيد.
* مايه را در سيني بريزيد و به مدت ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد.
* در اين فاصله مواد داخل رولت را با مخلوط کردن ماست چکيده، شکر و گردو آماده کنيد و به محض خارج کردن رولت از فر مواد آماده شده را روي آن بماليد و رولت را لوله کنيد و بگذاريد تا کاملا سرد شود.
* براي تزئين رولت، آب را با شکر و کاکائو به جوش بياوريد در حالي که مرتب آن را هم مي زنيد.
* مواد آماده شده را روي رولت خنک شده بريزيد و با خامه و ميوه تزئين کنيد