ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۳۵ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۱۹:۵۱اذان صبح
۰۵:۵۱:۵۲طلوع خورشید
۱۲:۲۵:۴۷اذان ظهر
۱۸:۵۸:۴۶غروب خورشید
۱۹:۱۸:۳۴اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۴     |     کد : ۸۸۲۵۵

خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر

باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.

مواد لازم
 برای ۴ تا ۵ نفر
گوشت گوسفندی     ۵۰۰ گرم
باقلا سبز      ۵۰۰ گرم
 گشنیز خرد شده      ۴ قاشق سوپخوری
 پیاز     ۱ عدد
سیر     ۶ حبه
زعفرن آب کرده     ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه     ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل     به میزان لازم
روغن مایع     به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.
۲. گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.
۳. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.
۴. حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.
۵. مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.
۶. بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.
۷. در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.


نوشته شده در   چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۴  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...