ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۵۰ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۱۹:۵۱اذان صبح
۰۵:۵۱:۵۲طلوع خورشید
۱۲:۲۵:۴۷اذان ظهر
۱۸:۵۸:۴۶غروب خورشید
۱۹:۱۸:۳۴اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : شنبه ۸ فروردين ۱۳۹۴     |     کد : ۸۷۰۰۵

رولت گوشت

رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.

رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه  
مواد لازم :
 راسته گوساله      ۶۰۰ گرم
 هویج      ۲ عدد
 فلفل دلمه ای      ۲ عدد
رب گوجه فرنگی      ۲ قاشق غذا خوری
کره     ۵۰ گرم
آبلیمو     ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه     ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه     ۱ قاشق غذا خوری
دارچین     ۱/۲ قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه :
گوشت را به ۴ تکه ۱۵۰ گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.

رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با ۲ لیوان آب به مدت ۶۰ دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.
نکته های این غذا
•    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
•    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .
•    برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از ۲ حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.


نوشته شده در   شنبه ۸ فروردين ۱۳۹۴  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...