ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۵۰ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۱۹:۵۱اذان صبح
۰۵:۵۱:۵۲طلوع خورشید
۱۲:۲۵:۴۷اذان ظهر
۱۸:۵۸:۴۶غروب خورشید
۱۹:۱۸:۳۴اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۳ فروردين ۱۳۹۴     |     کد : ۸۶۸۷۱

پیچاق قیمه

پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

خورشتی متفاوت و بسیار خوشمزه
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۴۵ دقیقه
مواد لازم :
 گوشت گوسفندی خرد شده     ۴۰۰ گرم
 پیاز متوسط      ۴ عدد
تخم مرغ     ۴ عدد
 خلال بادام      ۱/۲ پیمانه
زعفران پودر شده     ۱/۲ قاشق چای خوری
برگ مو     ۲ عدد
آب     ۱ لیتر
کره محلی     ۱۰۰ گرم
آبغوره یا آب لیمو     ۱ قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی (  کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک )     به میزان لازم
         
طرز تهیه  :پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .
مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.
پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
نکته ها :می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.


نوشته شده در   دوشنبه ۳ فروردين ۱۳۹۴  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...