ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 14 آذر 1403
چهارشنبه 14 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 1 فروردين 1394     |     کد : 86785

ماهـی شکـم پر

ماهی را با روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کرده و کنار می‌گذاریم. مغز گردو را با پیاز که آب آن را گرفته‌ایم، رب آلو و میزان کمی نمک و زردچوبه مخلوط کرده و شکم ماهی را با این مواد کاملا پر می‌کنیم.

مواد لازم

ماهی قزلآلای طلایی: یک عدد
مغز گردوی آسیاب شده: نصف پیمانه
پیـاز رنده شده: دو قاشق سـوپخـوری
رب آلو: دو قاشق سوپخوری
روغن مایع: نصف پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
آبلیمو: دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
ماهی را با روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کرده و کنار می‌گذاریم. مغز گردو را با پیاز که آب آن را گرفته‌ایم، رب آلو و میزان کمی نمک و زردچوبه مخلوط کرده و شکم ماهی را با این مواد کاملا پر می‌کنیم. روغن را در داخل ظرف مناسب روی حرارت قرار داده تا داغ شود، سپس به آرامی هر دو طرف ماهی را در روغن سرخ کرده و در ظرف سرو می‌کشیم.

نکاتمیتوان به جای سرخ کردن، ماهی را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار داد تا پخته شود.


نوشته شده در   شنبه 1 فروردين 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode