ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۵۰ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۱۹:۵۱اذان صبح
۰۵:۵۱:۵۲طلوع خورشید
۱۲:۲۵:۴۷اذان ظهر
۱۸:۵۸:۴۶غروب خورشید
۱۹:۱۸:۳۴اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳     |     کد : ۸۵۳۸۲

شکلات صبحانه خانگی

با تهیه این شکلات صبحانه به صورت خانگی، صبحانه‌ای سالم‌تر تهیه کرده و انرژی لازم در طی روز را به خوبی کسب کنید.

با تهیه این شکلات صبحانه به صورت خانگی، صبحانه‌ای سالم‌تر تهیه کرده و انرژی لازم در طی روز را به خوبی کسب کنید.
مواد اولیه:
کره: ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ لیوان
شیر: ۸ لیوان سرپر
شکر: ۴۵۰ گرم
طرز تهیه:
* ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند طوری که هیچ گلوله‌ای از پودر کاکائو یا شکر در مخلوط نباشد در غیر این صورت بعدا گلوله می‌شوند.
* شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.
* هم می‌زنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
* شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.این کار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت).
* بعد از ۴۵ دقیقه جوشیدن کره را اضافه می‌کنیم.
* مواد را هم می‌زنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم می‌زنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر می‌کنیم تا شکلات سرد شود.
نکات:
۱) در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین‌تر شود.
۲) نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.
۳) بهتر است شکلات را مدام یا ۱۰دقیقه یا ۵ دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
۴) نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک می‌زند.
۵) در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید.


نوشته شده در   پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...