برای خوشرنگ شدن این رولت، بهتر است آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید
آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: یک ساعت
مجموعاً: 3 ساعت
مواد اولیه: برای 5 نفر
آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان)
کره: 100گرم
سوسیس: 10عدد
ماست: یک پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق مرباخوری
سیاه دانه: به میزان لازم
زرده تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه:
* ابتدا کره را روی حرارت ذوب کرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید، مواد خشک را با هم مخلوط کرده و حداقل 3 بار الک کنید تا هوا بخورند و سبک شودند و بعد کم کم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یک پارچه نخی نمناک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت کند.
* پس از استراحت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و کم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.
* یک عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و کمی کنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیسها را به این شکل در آورید.
* سینی نان را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.
نکات:
در صورت تمایل روی سوسیسها مقداری کره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.