ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۲۵ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۵:۱۴اذان صبح
۰۵:۲۴:۵۹طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۰۸اذان ظهر
۱۹:۱۸:۱۹غروب خورشید
۱۹:۳۹:۰۷اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳     |     کد : ۸۴۱۴۰

کباب شکم پر

چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

مواد لازم:
 نان ساندویچ     ۶ تکه (حبه شده)
کره     ۶ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده      ۱/۲ فنجان
 کرفس خرد شده همراه با برگ کرفس     ۱/۲ فنجان
سیب ورقه شده     ۵ کیلوگرم
شکر     ۷۵ گرم
نمک     ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه     ۱/۲ قاشق چای خوری
* مریم گلی خرد شده     ۱ قاشق چای خوری
* آویشن     ۱ قاشق چای خوری
جوز     ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین     ۱/۱۶ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده     ۱/۴ فنجان
پیازچه خرد شده     ۲ قاشق غذاخوری
 
* مریم گلی خرد شده یا ۱/۴ قاشق چای خوری خشک شده
* آویشن خرد شده یا ۱/۴ قاشق چای خوری خشک شده
مواد اولیه کباب :
گوشت قرمز (گوشت دنده با استخوان)     ۴ تا ۵ کیلوگرم
 نمک      ۱.۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه      ۱/۲ قاشق چای خوری
 گوشت گوساله (فیله ورقه شده)     ۱۵۰ گرم

مواد اولیه سس :
 آب      ۱.۵ فنجان
 ژله سیب      ۱/۴ فنجان
 
طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:
۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.
۳. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت ۴ الی ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.
۴. حرارت را کاهش دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
طرز تهیه کباب:
۱. قسمت پایین فر را آماده کنید.
۲. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.
۳. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت و ربع الی ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.
۴. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
طرز تهیه سس:
۱. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.
۲. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت ۴ دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
۳. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.


نوشته شده در   دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...