ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 9 دي 1393     |     کد : 82760

آش عاشــوره - غذای محلی ترکیه

تمامی حبوبات را از قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض می‌کنیم، سپس حبوبات را با آب مرغ، کره و نمک روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند.

مواد لازم


گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
نخود: نصف پیمانه
کره: 200 گرم
لوبیا سفید: نصف پیمانه
شکر در صورت دلخواه: به میزان لازم
گلاب: 1/4 پیمانه
هل ساییده شده: دو قاشق غذاخوری
انجیر خشک خرد شده: نصف پیمانه
قیسی هلو و زردآلو خشک: نصف پیمانه
خلال بادام: 1/4 پیمانه
کشمــش پلویی: 1/3 پیمانه
پسـته خرد شده:1/3 پیمانه
آب مرغ و نمک: به میزان لازم
کنجد وسیاهدانه: به میزان لازم


طرز تهیه

تمامی حبوبات را از قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض می‌کنیم، سپس حبوبات را با آب مرغ، کره و نمک روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند. وقتی حبوبات کاملا پخته شدند، گندم خیس کرده را نیز افزوده و اجازه می‌دهیم تا کاملا با هم پخته، له شده و لعاب بیندازند. کشمش، قیسی‌ها و انجیر را شسته و خیس می‌کنیم تا نرم شوند. در انتها گلاب را اضافه کرده، شکر و خشکبار را نیز می‌افزاییم تا نرم شوند. در آخر باید این شله یا آش را با حرارت بسیار ملایم در مدت طولانی دم کنیم. این آش کم‌کم غلظت گرفته و آماده می‌شود، سپس با مغزهای دلخواه، مربا، کنجد و سیاهدانه روی آن را تزیین می‌کنیم.


نوشته شده در   سه شنبه 9 دي 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode