ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۳ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۵:۱۴اذان صبح
۰۵:۲۴:۵۹طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۰۸اذان ظهر
۱۹:۱۸:۱۹غروب خورشید
۱۹:۳۹:۰۷اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳     |     کد : ۸۲۱۳۶

کاپ کیک فوری

کره، شکر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل، آرد، بیکینگ‌پودر و شیر را در کاسه‌ای ریخته و با سرعت کند همزن به مدت پنج دقیقه هم می‌زنیم، سپس دور همزن را افزایش داده، مواد را هم زده تا کرم‌رنگ شده و حجم آن دو برابر شود.

مواد لازم برای شش نفر


کره نرم شده: ۶۰ گرم
شکر: ۶۰ گرم
تخم مرغ: دو عدد
وانیل:۱/۸ قاشق چایخوری
آرد: ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
شیر: ۳۰ میلیلیتر
مارمالاد آلبالو: ۱۶۰ گرم
خامه فرم گرفته شده: ۱۲۵ گرم
آلبالو یا توتفرنگی: به میزان لازم


طرز تهیه

کره، شکر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل، آرد، بیکینگ‌پودر و شیر را در کاسه‌ای ریخته و با سرعت کند همزن به مدت پنج دقیقه هم می‌زنیم، سپس دور همزن را افزایش داده، مواد را هم زده تا کرم‌رنگ شده و حجم آن دو برابر شود.

مایه را درون قالب مافین ریخته و درون فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پخته شود. بعد از خنک شدن، از روی کیک‌‌ها دایره‌ای به قطر چهار سانتی‌متر برداشته و درون حفره‌ها را با مارمالاد پر می‌کنیم، سپس با استفاده از ماسوره کمی خامه روی کاپ کیک‌ها گذاشته و با آلبالو یا توت‌فرنگی تزیین می‌کنیم.
نکات
کره استفاده شده در این مدل کیکها نباید ذوب شود، چون بافت کیک سفت میشود. بهتر است مواد به دمای محیط برسند.


نوشته شده در   چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...