مواد لازم برای شش نفر
کره نرم شده: ۶۰ گرم
شکر: ۶۰ گرم
تخم مرغ: دو عدد
وانیل:۱/۸ قاشق چایخوری
آرد: ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
شیر: ۳۰ میلیلیتر
مارمالاد آلبالو: ۱۶۰ گرم
خامه فرم گرفته شده: ۱۲۵ گرم
آلبالو یا توتفرنگی: به میزان لازم
طرز تهیه
کره، شکر، تخممرغها، وانیل، آرد، بیکینگپودر و شیر را در کاسهای ریخته و با سرعت کند همزن به مدت پنج دقیقه هم میزنیم، سپس دور همزن را افزایش داده، مواد را هم زده تا کرمرنگ شده و حجم آن دو برابر شود.
مایه را درون قالب مافین ریخته و درون فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پخته شود. بعد از خنک شدن، از روی کیکها دایرهای به قطر چهار سانتیمتر برداشته و درون حفرهها را با مارمالاد پر میکنیم، سپس با استفاده از ماسوره کمی خامه روی کاپ کیکها گذاشته و با آلبالو یا توتفرنگی تزیین میکنیم.
نکات
کره استفاده شده در این مدل کیکها نباید ذوب شود، چون بافت کیک سفت میشود. بهتر است مواد به دمای محیط برسند.