مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
لیمو (آب گرفته+ پوست رنده شده): 2 عدد
پودر نارگیل: یک لیوان
تخممرغ: 8 عدد
شکر: یک لیوان
آرد ذرت: 2 قاشق سوپخوری
کره: 2 قاشق سوپخوری
آرد: یک لیوان
پرتقال: یک عدد (فقط آب آن گرفته شده و مصرف شود)
تزئین روی کیک:
خاکه قند: یک لیوان
لیمو: 3 عدد (فقط آب آن مصرف شود)
پودر نارگیل: 2 لیوان
طرز تهیه:
تخممرغ و شکر را تا حدی که مثل برف شود بزنید. آب لیمو، پوست رنده شده، پودر نارگیل، آرد ذرت، کره آب شده و آب پرتقال را اضافه کرده به خوبی مخلوط کنید.
مخلوط را داخل قالب کیک گرد متوسط که قبلا چرب شده بریزید. فر را از قبل گرم کرده و با حرارت 170 درجه سانتیگراد با نظارت کامل (یعنی دائما به آن سر بزنید) بپزید.
برای روی آن خاک قند و آب لیمو را هم بزنید و روی کیک بمالید بعد پودر نارگیل بپاشید، 5 دقیقه صبر کرده سپس سرو نمایید.