مواد لازم برای 4 نفر:
سیبزمینی: یک کیلوگرم
گوشت گاو: 600 گرم
پیاز: 2 عدد
زیتون: 5 قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان: برای سرخ کردن
ماست سبزیجات (شامل سیر و جعفری): برای تزئین
مواد لازم برای تهیه سس:
گوجهفرنگی: 3 عدد
پوره گوجهفرنگی: یک لیوان
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- در ابتدا سیبزمینیها را پوست بگیرید و آنها را خلال کنید. سپس آنها را به مدت 3 دقیقه درون آب نمک بریزید. پس از این مدت زمان سیبزمینیها را شسته و آب آنها را بگیرید و درون روغن سرخ کنید. در پایان برای اینکه روغن اضافی سیب زمینیها گرفته شود آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید.
2- پیازها را خرد کنید و به تابهای که روغن زیتون در آن قرار دارد اضافه کنید و تا زمانیکه رنگی طلایی به خود بگیرد تفت دهید.
3- گوشتها را به ابعاد نسبتا درشت برش دهید و به پیازها اضافه کنید. سپس شعله را کم کرده و ادویهها را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا گوشتها نرم و بخارپز شوند.
* برای تهیه سس در ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید، سپس درون روغن زیتون سرخ کنید. پوره گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم حرارت دهید. برای اینکه سس شما طعم تند و جالبی به خود بگیرد کمی نمک و فلفل سیاه بهآن اضافه کنید.
4- در پایان سیبزمینیها را درون بشقاب قرار دهید و روی آن را با ماست تزئین کنید. سپس گوشت را روی آنها بریزید و سس گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید. اگر مایل بودید میتوانید بشقاب را با چند تکه سبزی همچون جعفری یا ریحان تزئین و نوش جان کنید.