مواد لازم برای ۴ نفر:
سیبزمینی: یک کیلوگرم
گوشت گاو: ۶۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان: برای سرخ کردن
ماست سبزیجات (شامل سیر و جعفری): برای تزئین
مواد لازم برای تهیه سس:
گوجهفرنگی: ۳ عدد
پوره گوجهفرنگی: یک لیوان
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- در ابتدا سیبزمینیها را پوست بگیرید و آنها را خلال کنید. سپس آنها را به مدت ۳ دقیقه درون آب نمک بریزید. پس از این مدت زمان سیبزمینیها را شسته و آب آنها را بگیرید و درون روغن سرخ کنید. در پایان برای اینکه روغن اضافی سیب زمینیها گرفته شود آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید.
۲- پیازها را خرد کنید و به تابهای که روغن زیتون در آن قرار دارد اضافه کنید و تا زمانیکه رنگی طلایی به خود بگیرد تفت دهید.
۳- گوشتها را به ابعاد نسبتا درشت برش دهید و به پیازها اضافه کنید. سپس شعله را کم کرده و ادویهها را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا گوشتها نرم و بخارپز شوند.
* برای تهیه سس در ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید، سپس درون روغن زیتون سرخ کنید. پوره گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم حرارت دهید. برای اینکه سس شما طعم تند و جالبی به خود بگیرد کمی نمک و فلفل سیاه بهآن اضافه کنید.
۴- در پایان سیبزمینیها را درون بشقاب قرار دهید و روی آن را با ماست تزئین کنید. سپس گوشت را روی آنها بریزید و سس گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید. اگر مایل بودید میتوانید بشقاب را با چند تکه سبزی همچون جعفری یا ریحان تزئین و نوش جان کنید.