ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۴۱ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳     |     کد : ۷۸۷۶۹

پاستای خوش طعم

پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

 

همشهری آنلاین:پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

پاستا از غذاهای محبوب بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. این غذا رو میشه با سس‌های مختلف درست کرد.

_ خیلی‌ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می‌کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.

_ در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می‌کنه تا سس جذب پاستا بشه.

_ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.


نوشته شده در   سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...