ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۴۶ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۳     |     کد : ۷۸۳۵۱

پلـو تایلــندی

کره را در ماهی‌تابه آب کرده، پیازچه را تفت می‌دهیم. برگ‌بو را به مدت یک دقیقه با کره سرخ می‌کنیم. مرغ و برنج را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

مواد لازم


برنج پخته شده: دو پیمانه
مرغ پخته و خرد شده: یک پیمانه
آب مرغ: ۱/۴ پیمانه
پیازچه درشت خرد شده: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
کره: ۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل از هر کـدام: نصف قاشق چایخــوری
برگ بو: دو برگ


طرز تهیه

کره را در ماهی‌تابه آب کرده، پیازچه را تفت می‌دهیم. برگ‌بو را به مدت یک دقیقه با کره سرخ می‌کنیم. مرغ و برنج را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل را افزوده آب مرغ را می‌افزاییم تا بجوشد و در انتها وسط پلو را باز کرده، تخم‌مرغ را شکسته و کمی که تخم‌مرغ بسته شد با پلو مخلوط می‌کنیم. در ظرف سرو ریخته با پیازچه و در صورت تمایل پاپریکا یا فلفل قرمز تزیین می‌کنیم.
نکات
برنج را هنگام پخت به صورت دان برمیداریم که با اضافه کردن آب مرغ خیلی نرم نشود.


نوشته شده در   يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...