ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 4 خرداد 1389     |     کد : 7734

املت فنجانی

فر را از قبل با دماي 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد...

مواد لازم
گوجه‌فرنگي چهار عدد
جعفري ساطوري شده 1/4 پيمانه
پنير پيتزا رنده شده 3/4پيمانه
تخم‌مرغ چهار عدد
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم

طرز تهيه
فر را از قبل با دماي 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد.
سرگوجه‌فرنگي‌ها را با چاقوي تيزي جدا كرده و كلاهك آن را كنار بگذاريد. تخم درون گوجه‌فرنگي‌ها را با قاشق خارج كنيد و داخل آن، نمك، فلفل، جعفري و پنيرپيتزا بپاشيد. هر تخم‌مرغ را درون يك گوجه‌فرنگي بشكنيد و روي آنها باز هم جعفري و پنير بپاشيد. كلاهك گوجه‌فرنگي‌ها را روي آنها بگذاريد و در يك ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقيقه يا تا زماني كه تخم‌مرغ سفت و پنير آب شود درون فر داغ قرار دهيد. املت‌هاي فنجاني آماده شده را با كمي جعفري ساطوري شده، تزئين كنيد.


نوشته شده در   سه شنبه 4 خرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode