ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۴:۴۶ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۰۰:۱۴اذان صبح
۰۵:۳۸:۱۱طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۲۰اذان ظهر
۱۹:۲۰:۱۹غروب خورشید
۱۹:۴۰:۴۶اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳     |     کد : ۷۶۷۲۲

خوراک ماهـی و گشـنیز

ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

مواد لازم


شیر ماهی: یک کیلوگرم
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل: یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز: یک قاشق چایخوی
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
گوجهفرنگی بزرگ: چهار عدد
آبلیمو: پیمانه
گشنیز ساطوری خرد شده: یک پیمانه
روغن و نمک: به میزان لازم


طرز تهیه

ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.

در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.


نوشته شده در   دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...