ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 19 مرداد 1393     |     کد : 76414

کیک مواج

تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر پنج الی شش دقیقه با همزن برقی زده تا حجیم و سبک شود.



مواد لازم


مواد لازم برای شش تا هشت نفر
تخممرغ: چهار عدد
شکر: یک پیمانه
وانیل: 4/1قاشق چایخوری
شیر: 3/1 پیمانه
روغن مایع: یک پیمانه
آرد: دو پیمانه
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو: به میزان لازم
رنگ خوراکی مجاز صورتی و زرد از هر کدام: دو قطره


طرز تهیه


تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر پنج الی شش دقیقه با همزن برقی زده تا حجیم و سبک شود. وانیل را افزوده و هم می‌زنیم. شیر و روغن را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط و الک کرده، به مایه کیک افزوده و با لیسک هم می‌زنیم.

مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده، به یکی رنگ زرد و دیگری رنگ صورتی افزوده و قسمت سوم رنگ خودش بماند. (به جای رنگ زرد و صورتی هر رنگ دلخواه خود را می‌توانید بزنید). مایه کیک را با رنگ‌ها کاملا مخلوط کرده تا یک‌دست شود.

کف قالب لوف را کاغذ روغنی پهن کرده و مایه کیک زردرنگ را می‌ریزیم. روی مایه را با پودر کاکائو الک شده کاملا می‌پوشانیم، سپس رنگ ساده را در قیف با سر ماسوره ساده ریخته و روی پودر کاکائو را با آن پوشانده، مجددا پودر کاکائو پاشیده و بعد رنگ صورتی را در قیف ریخته، سطح کیک را می‌پوشانیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 الی یک ساعت می‌پزیم.


نکات
پودر کاکائو مانع از مخلوط شدن رنگها با یکدیگر میشود.


نوشته شده در   يکشنبه 19 مرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode