ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۰:۲۵ مانده تا طلوع خورشید   
۰۴:۰۲:۴۶اذان صبح
۰۵:۳۹:۵۶طلوع خورشید
۱۲:۲۹:۵۸اذان ظهر
۱۹:۱۷:۴۹غروب خورشید
۱۹:۳۸:۱۰اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۳     |     کد : ۷۶۰۶۹

خـورش مـرغ و قـارچ

پیاز متوسط خرد شده: یک عدد...

مواد لازم


مرغ: چهار تکه
پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق سوپخـوری
آب لیمـوترش: نصف قاشق سوپخوری
قارچ: ۲۰۰ گرم
زعفران حل شده: یک قاشق سوپخوری
روغن مایع، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم


طرز تهیه

تکه‌های مرغ را آغشته به زعفران، نمک و فلفل کرده، سپس در داخل روغن مایع سرخ می‌کنیم. در قابلمه مناسب پیاز را تفت داده، رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه را نیز اضافه می‌کنیم تا بوی خامی رب گوجه‌فرنگی گرفته شود، سپس تکه‌های مرغ را نیز اضافه کرده، یک پیمانه آب داخل خورش می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب، زیر حرارت را ملایم می‌کنیم تا مرغ پخته شود. در اواخر پخت قارچ‌ها را از وسط دو نیم کرده، همراه آبلیمو به مواد خورش می‌افزاییم، پس از ۱۵ دقیقه زیر خورش را خاموش کرده، در ظرف سرو می‌کشیم و همراه با برنج سرو می‌کنیم.


نوشته شده در   شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...