ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۴:۲۴ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۳     |     کد : ۷۵۵۲۷

کلم بروکسل سرخ‌شده

کلم‌های بروکسل را پس از شستن، از وسط دو نیم کنید. آنها را با روغن زیتون داخل تابه بزرگ و روی حرارت ملایم تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید.

این غذا بسیار سبک است و گیاه‌خوارها نیز از آن لذت خواهند برد. بسیار سریع نیز آماده می‌شود.

تعداد: ۴ نفر | زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه


مواد لازم

    ۶۰۰ گرم کلم بروکسل خرد شده
    ¼ پیمانه روغن زیتون
    نمک و فلفل سیاه
    نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
    عسل
    سرکه سفید


طرز تهیه

فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
کلم‌های بروکسل را پس از شستن، از وسط دو نیم کنید. آنها را با روغن زیتون داخل تابه بزرگ و روی حرارت ملایم تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید.
آنها را درون ظرف مناسب فر بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از این که برشته و طلایی شدند از فر خارج کنید.
پس از خنک شدن روی آنها سرکه و عسل بریزید و سرو کنید.


نوشته شده در   يکشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...