ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۳۳ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۳     |     کد : ۷۵۲۰۷

اینچیلادا مرغ و پنیر

تعداد: ۴ نفر | زمان تهیه: ۱۵ دقیقه | زمان پخت: ۱۵ دقیقه مواد لازم یک عدد پیاز قرمز کوچک ۷۰۰ گرم میوه فیسالیس یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده نصف پیمانه آب مرغ کم نمک نمک کمی شکر ۸ عدد نان پیتا ۳ پیمانه گوشت مرغ ریز شده ۲.۵ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده ۱/۳ پیمانه گشنیز تازه ریز شده دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ¾ پیمانه پنیر فتا خرد شده طرز تهیه منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پی

تعداد: ۴ نفر | زمان تهیه: ۱۵ دقیقه | زمان پخت: ۱۵ دقیقه


مواد لازم


    یک عدد پیاز قرمز کوچک
    ۷۰۰ گرم میوه فیسالیس
    یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده
    نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
    نمک
    کمی شکر
    ۸ عدد نان پیتا
    ۳ پیمانه گوشت مرغ ریز شده
    ۲.۵ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
    ۱/۳ پیمانه گشنیز تازه ریز شده
    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ¾ پیمانه پنیر فتا خرد شده


طرز تهیه


منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید.
    در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ ها تکرار کنید. همه اینچیلاداها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. آنها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.
    سس فیسالیس را روی اینچیلاداها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره ۵ دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.



ارزش غذایی


    کالری: ۶۲۶
    چربی: ۳۲ گرم
    چربی اشباع شده: ۱۳ گرم
    کلسترول: ۹۸ میلی‌گرم
    سدیم: ۱۰۵۶ میلی‌گرم
    کربوهیدرات: ۴۶ گرم
    فیبر: ۶ گرم
    پروتئین: ۴۷ گرم


نوشته شده در   يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...