ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 22 تير 1393     |     کد : 75207

اینچیلادا مرغ و پنیر

تعداد: 4 نفر | زمان تهیه: 15 دقیقه | زمان پخت: 15 دقیقه مواد لازم یک عدد پیاز قرمز کوچک 700 گرم میوه فیسالیس یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده نصف پیمانه آب مرغ کم نمک نمک کمی شکر 8 عدد نان پیتا 3 پیمانه گوشت مرغ ریز شده 2.5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده 1/3 پیمانه گشنیز تازه ریز شده دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ¾ پیمانه پنیر فتا خرد شده طرز تهیه منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پی

تعداد: 4 نفر | زمان تهیه: 15 دقیقه | زمان پخت: 15 دقیقه


مواد لازم


    یک عدد پیاز قرمز کوچک
    700 گرم میوه فیسالیس
    یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده
    نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
    نمک
    کمی شکر
    8 عدد نان پیتا
    3 پیمانه گوشت مرغ ریز شده
    2.5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
    1/3 پیمانه گشنیز تازه ریز شده
    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ¾ پیمانه پنیر فتا خرد شده


طرز تهیه


منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت 7 تا 10 دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید.
    در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ ها تکرار کنید. همه اینچیلاداها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. آنها را به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.
    سس فیسالیس را روی اینچیلاداها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره 5 دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.



ارزش غذایی


    کالری: 626
    چربی: 32 گرم
    چربی اشباع شده: 13 گرم
    کلسترول: 98 میلی‌گرم
    سدیم: 1056 میلی‌گرم
    کربوهیدرات: 46 گرم
    فیبر: 6 گرم
    پروتئین: 47 گرم


نوشته شده در   يکشنبه 22 تير 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode