ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۰:۱۱ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۰۰:۱۴اذان صبح
۰۵:۳۸:۱۱طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۲۰اذان ظهر
۱۹:۲۰:۱۹غروب خورشید
۱۹:۴۰:۴۶اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳     |     کد : ۷۵۰۹۶

دسر فرانسوی

ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه کم شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می‌کنیم تا کرم رنگ شود.

طرز تهیه این دسر راحت بوده و می‌توانید آن را برای مراسم رسمی تهیه کنید.

مواد لازم:

کاکائو : یک قاشق مربا خوری سرپر

شیر: یک لیوان

پودر قند: یک قاشق غذا خوری سر پر

زرده تخم مرغ: چهار عدد

خامه: ۲۰۰ (دویست)گرم

شکر: ۱/۲ پیمانه(نصف پیمانه)

ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق)

طرز تهیه:

ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه کم شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می‌کنیم تا کرم رنگ شود.

بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می‌زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می‌کنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه‌های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده‌ایم اضافه می‌کنیم و ته قالب را با کره چرب می‌کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده‌ایم داخل قالب می‌ریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم)


نوشته شده در   شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...