ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 17 خرداد 1393     |     کد : 73291

پیتزا پپرونی و سبزیجات

این پیتزا با نان تورتیلا و سبزیجات تهیه می‌شود و نازک و کاملا برشته است. وقتی نمی‌خواهید شام حجیم میل کنید، این پیتزا می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

این پیتزا با نان تورتیلا و سبزیجات تهیه می‌شود و نازک و کاملا برشته است. وقتی نمی‌خواهید شام حجیم میل کنید، این پیتزا می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

تعداد: 4 نفر | زمان تهیه: 25 دقیقه | زمان پخت: 10 دقیقه


مواد لازم

    1/3 پیمانه فلفل دلمه‌ای کبابی
    1/3 پیمانه سس پیتزا
    دو قاشق چایخوری روغن زیتون
    نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
    نصف پیمانه فلفل سبز شیرین خرد شده
    نصف پیمانه قارچ تازه خرد شده
    دو عدد نان تورتیلا
    16 ورق ژامبون بوقلمون
    یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده


طرز تهیه

    فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
    در غذاساز، قرمز دلمه‌ای قرمز و کبابی و سس پیتزا را با یکدیگر مخلوط کنید. در غذاساز را ببندید و تا زمانی هم بزنید که مواد یکدست شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
    در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز قرمز، فلفل سبز و قارچ‌ها را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.
    مخلوط سس پیتزا را روی نان‌های تورتیلا بمالید. روی آنها پپرونی و مخلوط سبزیجات پخته شده قرار دهید و در آخر پنیر را اضافه کنید و سطح آن را بپوشانید.
    پیتزاها را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و نان‌ها برشته شوند. سپس آن را سرو کنید.


ارزش غذایی

    کالری: 253
    چربی: 11 گرم
    کلسترول: 25 میلی‌گرم
    سدیم: 625 میلی‌گرم
    کربوهیدرات: 24 گرم
    فیبر: 4 گرم
    قند: 3 گرم
    پروتئین: 14 گرم


نوشته شده در   شنبه 17 خرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode