ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 8 خرداد 1393     |     کد : 72887

سالاد مرغ تایلندی

این سالاد بسیار آسان و خیلی سریع تهیه می‌شود. طعمش هم با همه سالاد مرغ‌هایی که تاکنون خورده‌اید فرق دارد.

این سالاد بسیار آسان و خیلی سریع تهیه می‌شود. طعمش هم با همه سالاد مرغ‌هایی که تاکنون خورده‌اید فرق دارد.

تعداد: 6 نفر | زمان تهیه: 20 دقیقه


مواد لازم

    یک کیلوگرم مرغ پخته شده
    4 پیمانه آب
    170 گرم نودل
    ¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب
    ¾ پیمانه شیر نارگیل
    ¼ پیمانه گشنیز تازه
    ¼ پیمانه آب لیموترش
    یک قاشق غذاخوری شکر
    ¾ قاشق چایخوری نمک
    ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
    یک عدد خیار کوچک
    پیازچه


طرز تهیه

استخوان و پوست مرغ‌ها را جدا کنید و سپس آنها را به رشته‌های باریک برش بزنید.
در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد. نودل‌ها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه در آب بماند.
در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادام‌زمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نودل‌ها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودل‌ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.


ارزش غذایی

    کالری: 476
    چربی: 25 گرم
    کلسترول: 67 گرم
    کربوهیدرات: 30 گرم
    فیبر: 3 گرم
    قند: 21 گرم
    پروتئین: 35 گرم
    سدیم: 817 میلی‌گرم


نوشته شده در   پنجشنبه 8 خرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode