ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 16 فروردين 1389     |     کد : 7062

شیرینی سیب حصیري

سيب‌ها را پوست گرفته و به صورت مربعي شكل خرد كرده و با كره، گردو، شكر و وانيل تفت مي‌دهيم تا سيب نرم شود و آن را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود...

مواد لازم
ماست چكيده 225 گرم
شير 80 گرم
روغن مايع 90 گرم
نمك به ميزان لازم
وانيل شكري نصف قاشق چايخوري
بيكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
شكر 80 گرم
تخم‌مرغ يك عدد

مواد مياني
سيب 500 گرم
شكر 40 گرم
گردونگيني 25 گرم
دارچين به ميزان لازم
وانيل 1/8 قاشق چايخوري
كره 50 گرم
تخم‌مرغ يك عدد

طرز تهيه مواد مياني
سيب‌ها را پوست گرفته و به صورت مربعي شكل خرد كرده و با كره، گردو، شكر و وانيل تفت مي‌دهيم تا سيب نرم شود و آن را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود.

طرز تهيه
ماست چكيده، روغن مايع، شير، وانيل، تخم‌مرغ، بيكينگ‌پودر، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده و با چنگال خوب هم مي‌زنيم تا به صورت مايع رواني در بيايد. كم‌كم آرد را اضافه مي‌كنيم تا حدي كه خمير به دست نچسبد و با وردنه پهن و صاف مي‌كنيم. مطابق شكل برش داده و مواد مياني را داخل خمير ريخته و برش‌ها را روي هم قرار مي‌‌دهيم و روي آن مخلوط زعفران و زرده تخم‌مرغ زده و بعد كنجد مي‌‌پاشيم. در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم اگر در اين زمان طلايي نشد بالاي فر را به مدت 10 دقيقه روشن نموده تا طلايي شود و بعد از فر در مي‌آوريم.


نوشته شده در   دوشنبه 16 فروردين 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode