ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 4 فروردين 1393     |     کد : 69442

شیرینی کره‌ای

شیرینی کره‌ای یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد.

شیرینی کره‌ای یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم شیرینی کره‌ای:

کره: ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ: ۳ عدد

پودر قند: یک لیوان

آرد: به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد

مواد روی شیرینی:

زرده تخم مرغ: یک عدد

پودر قند: یک قاشق چایخوری

شیر: یک قاشق چایخوری

شیرینی کره‌ای

طرز تهیه:

در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود ۱۵ دقیقه کافیست.

سپس با پودر قند مخلوط می‌کنیم تا کرمی پف‌دار شود.

حال زرده تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنم و به خوبی هم می‌زنیم.

آرد را کم کم اضافه می‌کنیم تا زمانی‌که که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد آرد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر می‌شود .

بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید .

برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده‌اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید .

و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود .

شیرینی شما آماده هست بفرمایید نوش جان


نوشته شده در   دوشنبه 4 فروردين 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode