ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 2 فروردين 1393     |     کد : 69407

بادمجان

کدوی سبز یا بادمجان: 4 تا 5 عدد...

مواد لازم:

کدوی سبز یا بادمجان: 4 تا 5 عدد

تخم مرغ: 4 تا 5 عدد

پیاز: 3 عدد

روغن: یک پیمانه

نمک و ادویه: به مقدار لازم

 

روش تهیه:

1- اول کاری باید پیازها را رنده کنید. بنا بر ذائقه خودتان اگر از زیر دنده رفتن پیاز بدتان می‌آید آنها را ریز رنده کنید. بعد با سه چهار قاشق روغن سرخشان کنید. همان پیاز داغ خودمان.

2- اگر کدو را انتخاب کرده‌اید ، ابتدا پوستش را بکنید بعد با طرف درشت رنده‌اش کنید و داخل پیاز داغ بریزید و کمی هم بزنید تا همراه پیازها سرخ شود اما اگر با دمجان را انتخاب کرده‌اید ابتدا پوستش را بکنید بعد آن را جداگانه در روغت سرخ کنید و سپس بادمجان‌ها را له کرده و به پیاز داغ اضافه کنید و کمی هم با پیاز تفت دهید.

3- نمک و فلفل را در این قسمت به مایع کوکو اضافه کنید.

4- حالا مایع کوکو را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.

5- تخم‌مرغ‌ها را در ظرف جداگانه‌ای بشکنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

6- حالا مایع کدوی سرد شده را روی تخم‌مرغ‌ها بریزید و با هم حسابی ترکیبشان کنید.

7- مابقی روغن را داخل ماهی‌تابه بریزید و بعد هم مایع کوکو را درست همانطور که کوکو سبزی را داخل ماهی‌تابه میریزید به درون ظرف سرازیر کنید. احتمالا نیم ساعت یا نهایتا 40 دقیقه بعد کوکوی شما آماده سرو شدن است. سریع و بی دردسر!


نوشته شده در   شنبه 2 فروردين 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode