شيريني مربايي
درون اين شيريني خوشمزه كه بيشتر براي نوروز تهيه مي شود، هر مربايي را كه دوست داريد بريزيد.
زمان تهيه: 15 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
تعداد: 25 عدد
مواد لازم:
كره نرم شده نصف پيمانه
شكر يك سوم پيمانه
زرده تخم مرغ يك عدد
وانيل يك سوم قاشق چاي خوري
آرد يك و يك سوم پيمانه
مرباي ميوه 2 تا 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
* ابتدا فر را روي دماي 375 درجه ي فارنهايت از پيش گرم كنيد.
* آرد را الك كرده و كنار بگذاريد.
* در يك كاسه ي متوسط، كره را با شكر آن قدر هم بزنيد تا سبك شود و پف كند.
* تخم مرغ و وانيل را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد.
* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه كرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود.
اگر خمير، خيلي نرم است، روي آن را پوشانده و به مدت يك ساعت درون يخچال قرار دهيد.
* درون سيني فر، كاغذ مخصوص پخت را، قرار دهيد.
* خمير را به اندازه توپ هاي 2/5 سانتي متري تقسيم كنيد و با فاصله 6 سانتي متري از هم، درون سيني فر بچينيد.
* وسط هر شيريني را با انگشت يا هر وسيله اي كه به سايز انگشت باشد، گود كنيد و درون آن را با مرباي ميوه از هر طعمي كه دوست داريد، پُر كنيد.
* شيريني ها را به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني كه طلايي رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش كرده و صبر كنيد تا شيريني ها خنك شوند.