ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 18 اسفند 1392     |     کد : 68709

شیرینی گردویی مربایی

این شیرینی خوشمزه و راحت را برای ایام خاص مانند نوروز تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

این شیرینی خوشمزه و راحت را برای ایام خاص مانند نوروز تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم:


کره بدون نمک: ‌8 قاشق غذاخوری، به دمای اتاق رسیده باشد.

شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه

تخم مرغ بزرگ: یک عدد، سفیده و زرده جدا شود.

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

آرد همه منظوره: یک و یک چهارم پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

گردوی چرخ کرده: سه چهارم پیمانه

شکر: یک قاشق غذاخوری

مربای زردالو یا توت فرنگی: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت 350 درجه گرم کنید و درون دو ظرف لبه دار برای پخت شیرینی، ورقه مخصوص پخت قرار دهید.

• با همزن برقی کره و شکر قهوه‌ای را خوب با هم مخلوط کرده تا سبک شده و پف کند.(حدود 3 دقیقه)

• سفیده تخم‌مرغ را نگه داشته و زرده و وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

• سرعت همزن برقی را کم کرده و نمک و آرد را به آن اضافه کنید و خیلی خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• درون کاسه‌ای شکر  را با گردوی چرخ کرده مخلوط کنید.

• مخلوط را به اندازه توپ‌های 2/5 سانتی‌متری درآورده سپس هرکدام را درون سفیده تخم‌مرغ و بعد درون مخلوط گردو بغلطانید.

• توپ‌ها را به روی ورقه پخت قرار دهید.

• وسط هرکدام از توپ‌ها را با انگشت شست کمی به درون فشار داده و آن را گود کنید.

• ظرف‌های حاوی توپ‌ها را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

• سپس آن‌ها را از یخچال خارج کرده و درون گودی هر کدام از توپ‌ها را با مربا پر کنید.

• شیرینی‌ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت داده تا قهوه‌ای طلایی شوند.

• پس از پخت، 5 دقیقه صبر کنید تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند سپس آن‌ها را از ظرف خارج کرده و روی صفحه مشبکی قرار داده تا کاملا خنک شوند.


نوشته شده در   يکشنبه 18 اسفند 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode