ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 13 اسفند 1388     |     کد : 6718

باقلوا

اين شيريني معمولاً از لايه هاي آرد خميرشده و خرده هاي گردو و پسته درست مي شود. باقلوا معمولاً بوسيله شهدي كه از گلاب و زعفران درست شده، شيرين مي شود اما مي توان از عسل هم براي اينكار استفاده كرد...

اين شيريني معمولاً از لايه هاي آرد خميرشده و خرده هاي گردو و پسته درست مي شود. باقلوا معمولاً بوسيله شهدي كه از گلاب و زعفران درست شده، شيرين مي شود اما مي توان از عسل هم براي اينكار استفاده كرد.

تركيبات اصلي:
15 ورقه خمير ورقه ورقه آرد
يك چهارم پيمانه كره
نصف پيمانه گردوي خرد شده
پودر نارگيل و پسته خرد شده براي تزيين

تركيبات شهد:
2 پيمانه شكر
يك پيمانه آب
يك چهارم پيمانه گلاب
يك چهارم قاشق سوپخوري هل (دلخواه)
يك هشتم قاشق سوپخوري زعفران (دلخواه)
دو قطره آب ليموي تازه (دلخواه)

طرز تهيه:
1- فر را از قبل تا 350 درجه فارنهايت گرم كنيد.
2- يك تابه در ابعاد 23 در 33 سانتيمتر برداريد و كف و ديواره هاي آن را كره بماليد.
3- ورقه هاي خمير را باز كنيد و با يك پارچه نمدار روي آن را بپوشانيد تا در حين كار كردن شما خشك نشوند.
4- يكي از ورقه هاي خمير را تا زده تا به اندازه تابه دربيايد و داخل آن بگذاريد، رويش را كره ماليده و اين كار را تكرار كنيد تا زماني كه 4 لايه خمير در تابه داشته باشيد. 2 تا 3 قاشق سوپخوري از گردوهاي خرد شده را روي آن بپاشيد. اين مرحله را دو بار تكرار كنيد.
5- روي بالاترين لايه از گردوها كه رويش با ورقه خمير پوشيده شده، كره ماليده و اين كار را تكرار كنيد تا ديگر ورقه اي باقي نماند.
6- با استفاده از يك چاقوي تيز برش هايي را تا كف تابه به شكل لوزي يا مربع ايجاد كنيد.
7- به مدت 40 تا 45 دقيقه بپزيد تا زماني كه باقلواي شما طلايي-قهوه اي و ترد شود.
8- در زمانيكه باقلوا در حال پختن است، شهد را به اين صورت آماده كنيد: شكر و آب را بجوشانيد تا زماني كه شكر كاملاً حل شود. زعفران را در دو قاشق سوپخوري آب جوش حل و به شهد اضافه كنيد. هل را اضافه كنيد و به مدت 15 دقيقه ديگر تا زماني كه شهد غليظ شود، آن را بجوشانيد. گلاب را اضافه كرده و به مدت يك دقيقه ديگر حرارت دهيد. حالا از روي حرارت برداشته و دو قطره آب ليموي تازه را به آن اضافه كنيد. بگذاريد شهدتان كاملاً سرد شود.
9- باقلوا را از روي حرارت برداشته و فوراً شهد را روي آن بريزيد. بوسيله پسته خرد شده و پودر نارگيل آن را تزيين كنيد و بگذاريد سرد شود. تا زماني كه كاملاً سرد نشده روي آن را نپوشانيد.


نوشته شده در   پنجشنبه 13 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode