ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 مرداد 1403
سه شنبه 2 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392     |     کد : 66888

تـاس کبـاب مـرغ

مرغ پخته را با روغن تفت می‌دهیم و سپس پیاز، سیب‌زمینی و نخودفرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم، در این مرحله فلفل دلمه‌ای نگینی خردشده را به همراه رب گوجه‌فرنگ...

مواد لازم برای چهار نفر

مرغ خردشده                                    دو پیمانه

پیاز                                                   دو عدد

سیب‌زمینی                                      یک عدد

نخودفرنگی                                       یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای                                   یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن مایع      به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                                به میزان لازم

ساقه کرفس خردشده                      نصف پیمانه

 
طرز تهیه

* مرغ را با یک عدد پیاز، ساقه‌های کرفس و آب می‌گذاریم تا بپزد.

* پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و تفت می‌دهیم.

* سیب‌زمینی را مکعبی خرد کرده و سرخ می‌کنیم.

* نخودفرنگی را نیز با مقدار بسیار کمی آب می‌پزیم.

* مرغ پخته را با روغن تفت می‌دهیم و سپس پیاز، سیب‌زمینی و نخودفرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم، در این مرحله فلفل دلمه‌ای نگینی خردشده را به همراه رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه به کلیه مواد اضافه نموده، خوب مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا چند تفت بخورد.


نوشته شده در   چهارشنبه 16 بهمن 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode