مواد لازم:
زنجبيل: 2 قاشق مرباخوري
تخممرغ: يك عدد
پودر قند: يك پيمانه
آرد سفيد گندم: يك پيمانه
كره: دوسوم پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
وانيل: يكچهارم قاشق مربا خوري
پودر پسته: به مقدار لازم
طرز تهيه:
• ابتدا فر را روي دماي 180 درجه سانتيگراد حرارت دهيد.
• كره و پودر قند را ترجيحا با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا سفيد و بيرنگ شود.
• زرده تخممرغ و وانيل را به مخلوط اضافه كرده آنقدر هم بزنيد كه سفيد و كشدار شود.
• به مايه فوق، آرد، بيكينگ پودر و زنجبيل را اضافه كرده و آنقدر آن را ورز دهيد تا به شكل خمير درآيد.
• خمير را به يك سطح آردي منتقل كنيد و با وردنه آن را باز كرده و قالب زنيد.
• شيرينيهاي قالب زده را روي سيني فر با رعايت فاصله بچينيد و روي هر كدام از آنها را با قلم مو، سفيده تخممرغ بماليد و روي آن، مقداري پوست پسته بپاشيد .
• آنها را به مدت 20 دقيقه در فر حرارت دهيد.