ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 6 آذر 1403
سه شنبه 6 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 19 دي 1392     |     کد : 65345

دنده کباب با سس پرتقال چیلی

دنده کباب ها را داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن حدود 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.



مواد لازم


    2 کیلوگرم دنده کباب
    1.5 قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
    3 عدد کنگرفرنگی خرده شده
    6 حبه سیر رنده شده
    یک تکه 2 سانتی متری زنجبیل تازه
    رازیانه
    چیلی خشک
    نصف پیمانه آب گوشت
    4 نوار باریک پوست پرتقال
    نصف پیمانه آب پرتقال
    ¼ پیمانه سویا سس
    دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
    نارنگی پوست کنده

 

طرز تهیه


    دنده کباب ها را داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن حدود 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.
     تره فرنگی ها را داخل آرام پز بریزید و گوشت ها را روی آنها قرار دهید. سیر، زنجبیل، رازیانه و فلفل چیلی را اضافه کنید. در یک کاسه متوسط، آب گوشت، پوست پرتقال، آب پرتقال، سویا سس و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی گوشت ها داخل آرام پز بریزید. آنها را بین 6 تا 11 ساعت بپزید.
     با کف‌گیر سوراخ‌دار، گوشت ها را داخل بشقابی بریزید و گرم نگه دارید. بقیه مواد را آبکش کنید و آب آن را نگه دارید. چربی اضافه آب گوشت را بگیرید و دور بریزید. روی گوشت ها گشنیز تازه بریزید و با آب گوشت سرو کنید.



ارزش غذایی


    کالری: 834
     چربی: 66 گرم
    کلسترول: 152 میلی گرم
    کربوهیدرات: 20 گرم
    فیبر: 2 گرم
    سدیم: 986 میلی گرم
    پتاسیم: 724 میلی گرم
    کلسیم: 81 میلی گرم
    آهن: 5 میلی گرم


نوشته شده در   پنجشنبه 19 دي 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode