ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 28 آذر 1392     |     کد : 64254

روش تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا

این خورش خوشمزه برای مناسبت خاص شب یلدا سرو می‌شود.


این خورش خوشمزه برای مناسبت خاص شب یلدا سرو می‌شود.

مواد لازم:

انار: 2 عدد

مرغ: 800 گرم

نعنا و جعفری خرد شده: 3 تا 5 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم

سیر:یک حبه

آب جوش: 1/5 لیوان

پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

تکه‌های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.

زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.

سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه‌های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد، سپس سرو کنید.

 

خورش انار و مرغ

نکات:

می‌توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.

می‌توانید سیر را حذف کنید.

اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.

این مقدار مواد برای 4 نفر کافیست.



نوشته شده در   پنجشنبه 28 آذر 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode