ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 1 بهمن 1388     |     کد : 6270

طرز تهيه خوراك سردست بره معطر

اين خوراك سردست بره معطر، با پرتقال، زيره سبز، هل و زردچوبه تهيه ميشود. گوشت سردستها به قدري لطيف هستند كه از استخوان جدا ميشوند. تهيه اين ظرف در ظرف سفالي كيفيت آن را دوچندان ميكند...

 اين خوراك سردست بره معطر، با پرتقال، زيره سبز، هل و زردچوبه تهيه ميشود. گوشت سردستها به قدري لطيف هستند كه از استخوان جدا ميشوند. تهيه اين ظرف در ظرف سفالي كيفيت آن را دوچندان ميكند.

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
• 2 پرتقال درشت
• 1 و ¼ پيمانه آب گوشت
• 1 و ½ ق.چ. هل پودر شده
• ½ ق.چ. نمك
• 1 ق.چ. زيره سبز
• ½ ق.چ. پودر زردچوبه
• ½ ق.چ. فلفل
• 5 عدد هويج پوست كنده خرد شده در قطعات 5 سانتيمتري
• 1 و ½ پيمانه پياز ريز جوشيده پوست كنده *
• 4 حبه درشت سير، ريز خرد شده
• 2 كيلو سردست بره (3 تا 4 عدد)
• 2 تكه چوب دارچين (در حدود 6 سانتيمتر)
• 2 ق.س. آب
• 4 ق.چ. نشاسته يا آرد ذرت
• 3/1 پيمانه زيتون سياه هسته گرفته دو نيم شده
• 1 ق.س. گشنيز تازه خرد شده

روش تهيه
1. با استفاده از يك پوست كن، پوست نارنجي يكي از پرتقالها را بكنيد و آنرا به شكل نوارهاي ريز خرد كنيد (در حدود ¼ پيمانه خواهد شد) و كنار بگذاريد. آب هر دو پرتقال - كه حدود 3/2 پيمانه خواهد شد - را بگيريد. در يك كاسه كوچك آب پرتقال، آب گوشت، هل، زيره، نمك، زردچوبه و فلفل را مخلوط كرده كنار ميگذاريم.
2. هويج، پياز و سير را در ته يك ظرف سفالي بزرگ قرار ميدهيم، سردستها را روي آن قرار داده، پوست پرتقال و چوبهاي دارچين را روي گوشت ميريزيم. مخلوط آب پرتقال را روي همه مواد ذكر شده ميريزيم. درب ظرف را بسته و روي حرارت كم ميگذاريم تا 9-8 ساعت يا زماني كه گوشت به راحتي از استخوان جدا شود، بپزد.
3. هنگامي كه غذا براي سرو آماده شد، سردستها و سبزيجات را به كمك يك كفگير سوراخدار به ظرف مورد نظر منتقل ميكنيم. چوبهاي دارچين را برداشته و چربي اضافه مايع را ميگيريم. يك و نم پيمانه از آب خوراك را در يك قابلمه كوچك ميريزيم، نشاسته را در دو قاشق حل كرده و داخل آب گوشت ميريزيم. مخلوط را روي حرارت متوسط قرار داده بهم ميزنيم تا به جوش آمده و غليظ شود. دو دقيقه ديگر هم آن را ميجوشانيم و سپس اين سس را با قاشق روي خوراك ميدهيم. روي آن را به گشنيز و زيتون تزئين ميكنيم.
• توجه : براي اينكه بتوانيد پوست پيازها را راحت جدا كنيد، آنها را با آب در قابلمه قرار دهيد و بگذاريد آب جوش آمده، پيازها 30 ثانيه بجوشند. سپس قسمت ريشه پياز را بريده و پياز را طوري فشار دهيد كه از پوست رويي جدا شده و از محل بريده شده خارج شود. 


نوشته شده در   پنجشنبه 1 بهمن 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode