ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۰:۴۸ مانده تا طلوع خورشید   
۰۴:۰۰:۱۴اذان صبح
۰۵:۳۸:۱۱طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۲۰اذان ظهر
۱۹:۲۰:۱۹غروب خورشید
۱۹:۴۰:۴۶اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸     |     کد : ۶۱۰۳

خورش باميه با بادمجان

باميه‌ها را تميز بشوييد و ساقه سر باميه را به‌ حدي ببريد كه سر كلاهك باز نشود چون مايه ليزي از آن خارج مي ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش مي ‌شود...

مواد لازم:
گوشت ۴۰۰ گرم
باميه ۳۰۰ گرم
بادمجان ۱۰ عدد
گوجه ‌فرنگي ۵ عدد
پيازداغ دو قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
آب‌غوره دو قاشق غذاخوري
نمك، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه:
باميه‌ها را تميز بشوييد و ساقه سر باميه را به‌ حدي ببريد كه سر كلاهك باز نشود چون مايه ليزي از آن خارج مي ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش مي ‌شود.
بادمجان‌ ها را پوست كنده و سرخ مي ‌كنيم.
گوشت را خرد كرده و با پياز داغ كمي تفت مي‌ دهيم و نمك و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه مي كنيم و با مقداري آب مي ‌گذاريم بپزد.
باميه‌ ها را در تابه مي‌ چينيم و گوشت پخته شده به‌ همر‌اه آب گوشت و يك قاشق رب را در آن مي ‌ريزيم و مي ‌گذاريم باميه ‌ها كمي بپزند.
سپس بادمجان‌ ها را روي آن مي ‌چينيم و گوجه ‌فرنگي را از وسط نصف كرده و روي بادمجان‌ ها مي‌ چينيم و مي ‌گذاريم خورش جا بيفتد.
در انتهاي پخت، آب‌غوره را به خورش اضافه كرده و بعد از يكي دو جوش آن را برمي ‌داريم.

نكات:
* باميه‌ هايي كه براي خورش انتخاب مي‌ كنيد بهتر است ريز باشد.
* بعضي ‌ها باميه را هم سرخ مي ‌كنند و همزمان با بادمجان ‌ها در تابه مي ‌چينند ولي من باميه را سرخ نمي ‌كنم و فقط كمي زودتر از بادمجان در تابه مي‌ گذارم تا كمي بيشتر بپزد.
* اگر باميه‌ ها و بادمجان‌ ها را همزمان با هم در تابه بچينيد، بادمجان‌ ها كمي له مي‌ شود.



نوشته شده در   دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...