ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 25 شهريور 1392     |     کد : 59608

رولت نان لواش

تخم‌مرغ، پیازچه، سیر و تره‌فرنگی را نگینی خرد کنید. ماست، نمک، فلفل و پنیرخامه‌ای را با هم مخلوط کرده و همراه با تن‌ماهی در مواد بالا بریزید.

مواد لازم برای 4 نفر:
تخم‌مرغ آب‌پز 2 عدد
دم پیازچه 5 عدد
سیرتازه 1 عدد
تره‌فرنگی 1 عدد
ماست‌خامه‌ای 2 پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
پنیرخامه‌ای 2 قاشق سوپخوری
کنسرو ماهی کیلکا یا تن‌ماهی 1 عدد
نان لواش 3 عدد
طرز تهیه:
تخم‌مرغ، پیازچه، سیر و تره‌فرنگی را نگینی خرد کنید. ماست، نمک، فلفل و پنیرخامه‌ای را با هم مخلوط کرده و همراه با تن‌ماهی در مواد بالا بریزید. نمک و فلفل را اندازه کرده، کمی هم زده و نیم‌ساعت مواد را استراحت دهید.نان‌لواش را در سطح صافی گذاشته و خمیر دور آن را بگیرید. مواد را روی نان ریخته و کره آب‌شده را روی نان بکشید و نان را رول کنید. رولت را در فویل پیچیده و نیم‌ساعت کنار بگذارید، سپس با چاقو برش رولتی بدهید.
نکته:
1ـ نان لواش بعد از خریداری حتماً باید در کیسه پلاستیکی باشد که خشک نشود.
2ـ برای زیبایی رولت می‌توانید وقتی مواد را به هم زدید در آخر کار تخم‌مرغ و تن‌ماهی را مخلوط کنید.


نوشته شده در   دوشنبه 25 شهريور 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode