ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 22 شهريور 1392     |     کد : 59466

نان گل رز

مایه خمیر را با یک قاشق شکر و آب ولرم مخلوط کرده، به مدت 10 دقیقه کنار می‌گذاریم. شیر، شکر و زعفران را جوشانده تا شکر حل شود.


مواد لازم:

مایه خمیر یک قاشق سوپخوری

نمک قاشق چایخوری

شیر یک پیمانه

شکر یک پیمانه

آب ولرم 1/4پیمانه

روغن مایع 1/3پیمانه

زعفران آب‌‌کرده یک قاشق سوپخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ یک عدد

آرد و کنجد به میزان لازم

طرز تهیه

مایه خمیر را با یک قاشق شکر و آب ولرم مخلوط کرده، به مدت 10 دقیقه کنار می‌گذاریم. شیر، شکر و زعفران را جوشانده تا شکر حل شود. تخم‌مرغ و نمک را مخلوط کرده، بعد آرد را کم‌کم افزوده، ورز داده تا خمیر یک‌دست شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر باز کرده، با قالب گرد خمیر را قالب زده، بعد قالب‌های خمیر را به شکل گل رز پیچیده، روی آن کنجد یا ترافل زده، 20 دقیقه می‌گذاریم تا بماند، بعد در طبقه وسط فر با درجه 180 سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار داده تا کاملا پخته و طلایی شود.


نوشته شده در   جمعه 22 شهريور 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode