خوراكي ساده و سبك و متفاوت از غذاي روزمره، اين غذا در طي ۲۰ دقيقه آماده ميشود و بسيار خوش طعم و لذيذ است.
مواد لازم - براي چهار نفر
• ۳۵۰ گرم فيله بوقلمون
• نصف پيمانه برگ پيازچه خرد شده
• ۱ يا دو فلفل چيلي قرمز يا سبز ريز خرد شده
• يك چهارم قاشق چايخوري نمك
• ۱ قاشق سوپخوري روغن
• يك چهارم فنجان آرد سفيد
• نصف ليموترش ورقه شده (در صورت تمايل)
روش تهيه
۱. فيله را از پهنا به صورت چهار دايره ضخيم ببريد. اين دايره ها را در يك كيسه فريزر قرار داده و با يك بيفتك كوب، بر روي آنها بكوبيد تا پهن شده و به قطر ۱ سانتيمتر درآيند.
۲. قطعات بوقلمون را از كيسه خارج كرده و روي آنها را به طور مساوي با پيازچه، فلفل و نمك بپوشانيد، آنها را مجددا در كيسه قرار داده و بكوبيد تا به قطر نيم سانتيمتر برسند.
۳. روغن را در يك ماهيتابه بزرگ و ضخيم داغ كنيد. قطعات بوقلمون را به آرامي درون آرد بزنيد و آهسته آرد اضافه آن را بتكانيد.
۴. قطعات را داخل روغن گذاشته و روي حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقيقه سرخ كنيد. در ميانه سرخ كردن آنها را يك مرتبه برگردانيد.
در صورت تمايل آنها را با قطعات ليمو تزيين كرده و بلافاصله سرو كنيد.